2016-09-21

Szavazz rám hétfőig és nyerj Te is!

Szia Kedves Olvasóm!
Elérkezett a blogverseny utolsó hajrája. 

Ha még nem szavaztál, kérlek, hogy még segíts, s szavazz rám. A szavazataitokat 2016. szeptember 26. 9:00-ig tudjátok leadni!

A szavazók között kisorsolnak egy Allianz ajándékcsomagot. A nyertest a sorsolást követően emailben fogják értesíteni.



Még mindig  három kategóriában szavazhatsz rám az http://www.allianzblogverseny.hu/ oldalon.
1. Szakértő - nem  politikai
 2. Gasztro
3. Utazás
A szavazás menete:
 Kiválasztod a Szakértő -  nem politikai téglalapot, rákattintasz, majd feldobja a versenyző blogokat, s ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 
Válaszd a másik kategóriában is szavazok sort, és felkínálja a többi kategóriát. Jöhet a gasztro kiválasztása, ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 
Válaszd a másik kategóriában is szavazok sort, és felkínálja a többi kategóriát. Jöhet az utazás kiválasztása, ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 
Ha még van kedved másokra is szavazni a többi kategóriában, akkor válaszd a  másik kategóriában is szavazok sort, ha nincs, akkor menj a tovább gombra.
Itt kiválaszthatod, hogy facebookkal vagy e-mail címmel, s ha kitöltötted a kért adatokat regisztrál a rendszer, majd ezt követően a regisztrálás véglegesítéséhez megerősítő linket küldenek az általad megadott e-mail címre, és kérik, hogy postafiókodba belépve, a megküldött linkre kattintva erősítsd meg regisztrációdat.
Egyes levelező rendszerekben a megerősítő mail spam mappába is kerülhet, ezért ellenőrizd azt is, (gmail használatakor lehetséges, hogy a spam mappa a „beérkező levelek” alatt, a „Továbbiak”-ra kattintva jelenik meg), illetve a „Közösségi” és „Promóció” füleket is
 A szavazás email címhez kötött, egy email címmel egyszer fogadja el a szavazást a rendszer, de ugyanazokkal az adatokkal több email címről is lehet szavazni, de a lényeg, hogy az email címedre érkező levélben meg kell erősítened a szavazást a levélben található linkre kattintva.

Kérlek, oszd meg ismerőseid között is ezt a felhívást, ha úgy érzed, hogy még így is segítenél.
Köszönöm a segítséget!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése