2016-09-09

Őszi / téli szabadidős programokhoz is védelem az UVA és UVB sugarainak káros hatásaival


Igaz már véget ért a nyár, de igazán szép őszi időnk van, még megkaphat a nap ha nem figyelsz, nem beszélve ha még most mész nyaralni, hiszen vannak akik úgy gondolják, miért menjek a nyári melegből a forróságba, majd ősszel, mikor itthon már sárgulnak a levelek, esetleg télen, mikor már esik a hó, vagy szürke minden, majd akkor jobban esik egy kis sütkérezés a tengerparton, de a síelés is megégetheti az arcod, hiszen addigra már hol van a nyári barnaság, már nem is számít a bőr napfényre, s váratlanul éri a hóról visszatükröződő napsugár.



Ezekre az esetekre is ajánlom figyelmedbe az alábbi termékeket:

30-as faktorú napfényszűrő krém

Egyedülálló és hatékony 30-as faktorú napfényszűrő krém, melyet 100 %-osan stabilizált aloe vera gélből készítettünk.
A Forever Aloe Sunscreen megvédi a bőrét a nap UVA és UVB sugarainak káros hatásaival szemben.
Segít megakadályozni a napégést. A magasabb fényvédő faktor hatékonyabb napégés elleni védelmet nyújt. Megőrzi a fényvédő faktort 40 perc vízben töltött idő után is. Magas védelmet nyújt napégés ellen.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
15-30 perccel napozás előtt bőségesen és egyenletesen vigye fel a bőrére. 6 hónapos kor alatti gyermekek esetében kérje ki orvosa véleményét
Egyéb információk: Magas fényvédő faktorú termék.
Figyelmeztetés: Kevesebb napozás, védő öltözet viselése, napozószerek használata csökkentheti a bőr öregedésének és a bőrráknak a kockázatát, valamint a nap egyéb káros hatásait.

https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzMzNzg5

30-as faktorú napfényszűrő spray

-Magas (30) fényvédő faktor, hatékony védelmet nyújt UVA & UVB sugárzások teljes spektruma ellen.
-Extra vízálló.
-Kényelmes spray kiszerelés.
Használati Útmutató: Használat előtt felrázandó! Napozás előtt 15-30 perccel vigye fel bőrére bőségesen és egyenletesen. Átlagosan egy felnőtt teljes testfelületének kezelésére kb. 20ml szükséges (ami hozzávetőlegesen 70 fújás). Az arcára közvetlenül ne fújja, a kezeire felvitt krémmel kenje be. Ismételten használja a terméket úszás után, vagy ha száraznak érzi a bőrét. A termék magas fokú védelmet nyújt a leégés ellen, de ennek ellenére ne maradjon túl sokáig a napon a termék használata mellett sem. A túlzott napozás veszélyt jelent az egészségre. Óvja a csecsemőket és a kisgyerekeket a közvetlen napsugárzástól. A termék használatáról 6 hónapos kor alatti gyermek esetében kérje ki orvosa véleményét.

https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzMzNzg5

Ne feledd! A termékeknek 3 ára van. A legmagasabb ár az eladási ár, ami azoknak szól, akik nem szeretnének a rendszer tagjai lenni, csak szeretnék hozzájutni a termékekhez, kipróbálni, használni azokat. Ezt az árat találod meg az Forever oldalán is a termékek mellett:


A következő, egy kedvezőbb ár, a diszkont ár. Ezen az áron az tud vásárolni, aki a rendszer tagja, de még nem volt adott idő alatt megfelelő mennyiségű fogyasztása. 

A harmadik ár a legkedvezőbb. Ez a nagyker ár. Akkor tudsz ezen az áron vásárolni, ha teljesítesz adott időintervallum alatt adott pontértékű termékvásárlást. Erre a szintre egyszer kell eljutni, aztán már itt is maradsz, s míg tagja vagy a rendszernek, ezen a legkedvezőbb áron tudod megvásárolni a termékeket, nem beszélve a többi kedvező lehetőségről.

Csatlakozz hozzám, építsünk fel egy csapatot, és utazzunk együtt ingyen a Foreverrel!

Jó egészséget!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése