2016-09-15

Forever kezdetek


 Úgy veszem észre, hogy egyre többen érdeklődtök a Forever termékei iránt.

Nézzük egy kedvelt termék, a C9 program (ennek segítségével elkezdhetünk egy olyan utazást, melynek vége egy egészségesebb szervezet. Ez a könnyen követhető, hatásos program egy eszközt ad a kezedbe, melynek segítségével átformálhatjuk az egész testünket.
Az egészséges életstílust megtartani nem könnyű...
... de van néhány dolog, ami miatt érdemes. A C9 az első lépés, melynek segítségével megalapozhatjuk azt az életstílust, egy olyan szokást, ami hozzásegít minket egy egészségesebb testsúlykontrollhoz. Ez a tudományosan bizonyított program a Forever F.I.T. programjának alapja, melynek segítségével elérhetjük a számunkra optimális egészséget és elérhetünk egy vékonyabb, karcsúbb testalkatot.) adatain keresztül a Forever termékek megvásárlásainak lehetőségeit 310 HUF/EUR árfolyamot alapul véve.

C9
0,5 cc (kartonpont)
Kisker ár bruttó 41.017.-
Új vásárlói ár bruttó 34.864.-
Nagyker ár bruttó 28.712.-

Kisker áron bárki vásárolhat.
 
Új vásárló is bárki lehet, aki beregisztrál a Forever shopba https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzMzNzg5 aminek minimum rendelési összeg a feltétele. S hogy ez mennyi? Nettó 55 eur, ami 310 HUF/EUR árfolyamnál nettó 17.050.- forintot jelent, ami durván 22 ezer forint.

Így már az első vásárláskor -15% kedvezménnyel vásárolsz.

 A harmadik szint a nagyker vásárlás. Ehhez 2 cc pontot kell teljesíteni.Jelen esetben ez 4 db C9 terméket jelenthet például. Tehát ha te és még 3 ismerősöd szeretnétek megcsinálni a programot, és egyikőtök regisztrál, máris a legkedvezőbb áron vehetitek meg a termékeket, s innentől minden vásárlásotok ezen a legkedvezőbb áron történik. De ha nem csak magaddal, hanem másokkal is szeretnél foglalkozni, netán az üzleti lehetőségek is érdekelnek és van egy kis tőkéd, akkor belevághatsz egy 2 pontos Touch of Forever Combo Packba, amiben kb 30ezer forintnyi termék ingyen van s az egész család számára megtaláljátok amire szükségetek van, vagy ott vannak az 1-1 pontos étrend kiegészítő és személyi higiénia csomagok, de persze összeállíthatod egyenként, hogy mire van szükséged, de ha kiszámolod, a csomagok jobban megérik.
Ha nem tudod az első vásárlásnál teljesíteni a 2 cc pontot, akkor sincs semmi baj, mert ha 2 egymást követő hónapban éred el a 2cc pontod, akkor is bekerülsz a nagyker vásárlók táborába, s ott is maradsz, mert annak már nincs tovább feltétele, hogy bennmaradj. 


Én egy nagyon jó kis csapat tagjának mondhatom magam. Van köztünk orvos, kozmetikus, sok sok éves terméktapasztalattal rendelkezők, vannak kozmetika délutánok, amikor kipróbálhatod a termékeket, és orvosdélutánok, amikor választ kapsz a betegségekkel kapcsolatos kérdéseidre, és facebook csoportok, ahol a tagok tájékozódhatnak, kérdezhetnek.

Ha úgy szeretnél forever termékhasználó lenni, hogy tudod, hogy bármikor kaphatsz segítséget, ha kérdésed van, akkor legyél a csapatom és ezzel egy nagyobb, összetartó csapat tagja. Nem vagy Szolnoki? Hozd létre a saját csapatod, légy te a csoport vezetője. Megmutatom nálunk hogyan működnek a bemutatók, összejövetelek, s ennek mintájára te magad is meg tudod ezeket csinálni segítségünkkel, támogatásunkkal.

 Ha a termékhasználaton kívül érdekelnek az üzleti lehetőségek, akkor is a legjobb helyen vagy, de akkor ne habozz, mert már most folynak a jövő évi utazásokra való felkészülések. S hova utazhatsz a Foreverrel 2017-ben? Porecbe és Dubaiba.


 Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése