2016-09-19

Éld azt az életet, amit megálmodtál! - A Foreverrel

A Foreverrel nem csak egészségesebb lehetsz

Készen állsz a változásra? A Forever által kínált lehetőség emberek millióinak segített a világ minden pontján abban, hogy jobban nézzenek ki, jobban érezzék magukat és azt az életet élhessék, amit megálmodtak maguknak. Ismerkedj meg a Forever ösztönzőprogramjaival, melyek támaszt nyújthatnak abban, hogy hogyan építsd a saját üzleted és hogy segítségükkel azt az életet élhesd, amit megérdemelsz. Vegyél részt föld körüli utazásokon, részesülj pénzjutalmakban, vagy szerezz egy új autót! Nyerjen igazi elismerést az üzletedbe fektetett kemény munkáddal!
MI AZ A KARTON PONT?
A karton pontok (CC-k) a teljesítményed általános mértékegységei, és a bónuszod kiszámításánál, illetve az ösztönzőprogramjainkra való minősülés során van igazi jelentőségük. Mivel minden országban egységesek, így ezek használatával sokkal könnyebb nemzetközi üzletet építened és nem kell aggódnod a különböző pénznemek közti eltérés és az árfolyamok alakulása miatt!

Egy kis alapozás



és itt lehet ismerkedni a termékekkel


Nézelődj, olvasgass, és gondolj bele, hogy az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése mennyivel kifizetődőbb, mint később orvosokhoz járkálni, és gyógyszerekre költeni a sok sok pénzt. 

Ne feledd, a megelőzés mindig kifizetődőbb!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése