2016-09-16

Őszi Glamour napok 2016. október 06-09.

(Nem csak) A nők tehetségesek a vásárlásban! Mutasd meg, hogy te is az vagy! Boldog GLAMOUR-napokat!

 MARATONI KÉNYEZTETÉSSEL VÁR A CAMPONA ÉS A GLAMOUR!

Gyere el október 6-a és 9-e között, csütörtöktől vasárnapig, reggel 10-től este 8-ig a budapesti CAMPONA Bevásárlóközpontba, ahol a GLAMOUR-napos kedvezmények mellett változatos és izgalmas programokkal várunk!

Az őszi GLAMOUR-napokon nemcsak a kedvezményes ruhatárfrissítésedről és kincsvadászatról gondoskodunk, hanem egy izgalmas, kényeztető hétvégét is eltölthetsz velünk, ha ellátogatsz a Campona Bevásárlóközpontba. Sminkeseink, fodrászaink és stylistjaink alig várják, hogy élőben is megmutathassák az új szezon legizgalmasabb trendjeit, és csodás sminkeket és hajakat alkossanak neked. Hogy ne csak a divatfronton, hanem az autók világában is naprakész legyél, élőben is megcsodálhatod a gyönyörű színekben pompázó Nissan Juke autót. A kényeztető masszázs mellett, a JANA jóvoltából megkóstolhatod az új Jana vitamin immuno és activity termékeket, továbbá felfrissülhetsz ízesített ásványvizeikkel. A Sába hoszteszei illatmentes intimszappanmintákat osztogatnak. A Pöttyös-standnál pedig a Campona Tesco áruházában vásárolt Pöttyös Túró Rudi vagy Pöttyös Tejsüti Multipack vásárlása esetén egyedi Pöttyös ajándékokat, illetve Pöttyös termékeket nyerhetsz, ha bemutatod a vásárlást igazoló blokkot.

Hozd magaddal a párodat is, ne aggódj, nem fog unatkozni. A férfimegőrzőnkben szuper programokkal várjuk az urakat, a Heaven In Style szalon szakemberei pedig prémiumkategóriás, minőségi alapanyagokkal szakáll- és bajuszigazítással készülnek.

Légy te a legstílusosabb az új szezonban! A GLAMOUR ismét segít, hogy kedvezményesen szerezhesd be a gardróbod, a neszesszered és a mindennapjaid legfontosabb kellékeit. 2016. október 6-7-8-9-ét (csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) jegyezd föl a naptáradba, és tölts egy szuper hosszú hétvégét a vásárlás jegyében. 270 márka vár téged és barátnőidet szuper ajánlatokkal és jobbnál jobb kedvezményekkel.
NYEREMÉNYEK:
- Két szerencsés olvasó fejenként 100000 forint költőpénzt* nyer, amit a GLAMOUR stylistjainak segítségével költhetnek el a CAMPONA üzleteiben.

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK:
- 1 db Honor mobiltelefon 80000 Ft értékben
- 2 db Bortúrával egybekötött pihenés a Borbarátok Panzió és Étteremben, egyenként 64500 Ft értékben
- 5 db Qudo karkötő, egyenként 19900 Ft értékben
- 5 db Qudo karkötő, egyenként 9900 Ft értékben
- 5 db, az idén 25 éves ORIFLAME MAGYARORSZÁG által felajánlott ajándékcsomag, egyenként 18300 Ft értékben
- 5 db egyedi GLAMOUR-póló

*készpénzutalvány formájában
Szelfizzetek az új szettekben és osszátok meg az örömötöket másokkal is!
#mutimitvettél
#szelfi #glamourhungary

A részletes játékszabályzatot megtalálod a www.glamouronline.hu oldalon.
Boldog shoppingünnepeket!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése