2016-09-19

PGB ragus tészta

Rég főztünk már. Együnk valami tésztásat. Mit szólsz? Mondjuk egy póréhagymás-gombás-baconos raguval tálalt kis tésztához?
Hozzávalók:
1 póréhagyma, szeletelve
1 csomag bacon darabolva
30-40 dkg gomba ízlés szerint tisztítva, szeletelve
pár gerezd fokhagyma jól szétnyokodva
0,5 liter tejszín
fehér bors
 A bacont zsírját kisütöd egy kicsit, aztán rádobod a gombát, fokhagymát, sózod, borsozod, 10 perc alatt megpárolod, majd rá a póréhagyma, még 5 perc párolás,
 aztán egy picit lesütöd,
 majd ráöntöd a tejszínt. Ha nem sűrűsödik be úgy ahogy te szereted, akkor tegyél rá egy kis lisztet,
 végül tálald kedved szerinti tésztával.
Jó étvágyat!

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése