2016-09-04

Horvátország - Petrčane - Pansion Pirat

Miután megérkeztünk a horvátországi Petrčanebe elfoglaltuk a szállásunkat a Pansion Piratba. Bejelentkezés a foglalásban leírtak szerint a Pirathoz képest 2 utcával lentebb.A recepciós lány nagyon kedves, segítőkész, miután letettem a klíma távirányító kauciót megkaptam azt, egy parkoló kódot az utcában található parkolóudvarhoz, szobakulcsot, s már pattant is a golfautójába, s kísért a panzióba. Sajnos a szobába lépve tapasztaltam szomorúan, hogy bizony külön kérni kellett volna dohányzó szobát, mert így amit kaptunk, az egy erkély nélküli, szomszéd házfalra néző, elég szűk pakoló- és mozgástérrel rendelkező helyiség volt, ahol a nedves törölközőknek esélyes sem volt megszáradni, de ebből tanulva, ezek után csak és kizárólag dohányzó szobát fogok mindenhol kérni, s még üzenetbe is beírom, hogy ha lehet, erkélyes legyen.

Az ágy kényelmes, de ránézésre megtévesztő volt a nagysága, mert igazából két fekhely volt összetolva.


A szekrénybe akkor tudsz kényelmesen bepakolni, ha közben az ágyon ülsz, állsz, vagy nagyon kis vékonyka vagy, mert elég szűkös a hely a két bútordarab között.

A fürdőszoba rendben volt.


A szobával kapcsolatos pár kellemetlenséget leszámítva, a hely maga a tökély. Hangulatos udvar
 asztalokkal, székekkel,
 kemencével, ahol biztos lehet sütkérezni, bográcsolni,



A panzióból kilépve jobbra fordulva pár percnyi sétával már a kavicsos tengerparton voltunk, de pár méterrel arrébb lebetonozott szakaszt is találni, ahol azért kényelmesebb egy szál törölközőn feküdni. Ha a panzióból kilépve a másik irányba indultunk el, akkor kb 10 perces sétával a kis városka központjában találtuk magunkat. Elhelyezkedés szempontjából 5* .

 A két reggelen elköltött napindító étkezések fantasztikusak voltak. A helyhez képest rengeteg fogunkhoz való közül lehetett válogatni. Tej, tea, kakaó, kávé, víz, üdítők, müzlik, gyümölcsök, nutella, pirítós, tojás, felvágottak, sajtok, savanyúság, paradicsom, uborka....
 A személyzet nagyon kedves és jókedvű, mindkét reggel dudolásztak, beszélgettek, mosolyogtak...
Egy kis odafigyeléssel ez a hely lehet a szállások netovábbja, de kérj dohányzó szobát :-) Á, még valami, itt is láttam kerékpárokat a ház mellett. Lehet itt is van lehetőség egy kis kerekezésre, bár a sok dimbes-dombos táj alföldi hobbikerékpárosnak nemigen való.

Jó pihenést!

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése