2016-09-21

Bruscetta

Gondoltam kedveskedek egy kis nyár esti ízeket idéző finomsággal. Nagyon egyszerű, mint ahogy eddig szinte az összes étel amit készítettem.

Hozzávalók:

1 csomag bacon
két maréknyi koktélparadicsom
egy darabka fehér sajt, amit morzsolni lehet
bagett

A bagettet karikázd fel, tedd tepsibe, és mehet a sütőbe, hogy szépen megpiruljon egy kicsit mire kész a ragu.
 A bacont felkockázva süsd meg egy kicsit,
 dobd rá a paradicsomot,
 süsd össze míg ilyen lesz. Sózni, fűszerezni nem kell, mert a szalonna elég sós, és a sajt is.
 Halmozd rá a bagettekre a ragut, morzsolj rá egy kis sajtot, és már kész is a finomság.
Jó étvágyat!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése