2016-07-11

Tündéri kis doboz az aprónépnek a Barkácstündértől

Legutóbb, mikor a Magyarok vására volt a Művésztelepen, ott láttam meg Csilla dobozkáit, táblácskáit. Már akkor tudtam, hogy a keresztlányom névnapjára vele készíttetek ajándékot. Tegnap egy jó kis lakoma kíséretében meg is ültünk minden eddig elmaradt születésnapot, névnapot, és Lili keresztlányom is fel lett köszöntve, s megkapta többek között a saját, névre szóló dobozát.

A kis prücsök még azt sem tudta, hogy a világon van, amikor kiválasztott magának egy angol nyelvű mesét a tévében, a Gracie Lout, amit ha látott, bármit csinálhattál, nem tudtad elhúzni a tévé elől.
A szülinapi tortával nem nyúltam mellé a mesehős kislánnyal, ezért gondoltam, talán most is jó ötlet lesz dekorációnak.

A napsütéses, bárányfelhős, madárcsicsergős doboz tetején Gracie a zöld mezőn virágok és fák között mosolyog ránk,


belül pedig, hogy igazán csajos legyen, egy kis virágokkal keretezett tükörben tudja majd nézegetni magát, és hogy biztos legyen benne, hogy ez az ő doboza, a neve is bekerült a dobozkába, amit két kis csattal lehet bezárni, és két oldalán madzag fülei vannak, hogy bárhova magával tudja húzni a gyerek.

 Azt hiszem először a zár volt a legérdekesebb,


s egy kis gondolkodás után

 azt szerette volna elmondani a névnapos leányzó, hogy mennyire klassz ez a doboz, s hogy köszönöm Keresztanyukám :-D
A dobozon kívül még sok ötletes ajándékot készíttethetsz Csillával, akit itt találsz:


Boldog névnapot Lili!

Köszönjük a klassz dobozt Csilla!


1 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a dobozt, amit azóta is húz-von a pici lány, és persze nyitogat, mert az klassz! Lehet rajta ülni, olvasni. Lehet rajta állni, mert úgy égig érhetünk. Csodaklassz játék ez! Később tökéletes lesz mindenféle kincsnek. Köszönjük szépen!

    VálaszTörlés