2016-07-25

Babéros mustáros marha tejszínes krumplival



 Azokból a szelet marhahúsokból amik kicsik voltak ahhoz, hogy betekerjem a göngyölt marhához, de túl szépek hogy felkockázzam a palócleveshez, abból úgy gondoltam, egy kicsit bepácolva legyen sült egy kis tejszínes krumplival körítve

Hozzávalók:

Marhahús szeletek
Olaj
Mustár
Babérlevél
Flekken fűszerkeverék

 

Az olajat kikevertem a mustárral, a friss babérral, és flekken fűszerkeverékkel,


 ebbe tettem bele húsokat. Most nem sok időm volt, mert a reggel előkészítés után délután már mentek is a sütőbe a husik, de így is nagyon finomak, ízletesek, porhanyósak lettek.


Tejszínes krumplival tálaltam.


Jó étvágyat!

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése