2016-07-12

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2016




2016. július 15. (péntek)

Jegyárak

  •  Pénteki napijegy / 4.200 Ft
  •  2 napos jegy 2016. július 15. és 2016. július 16. / 15.300 Ft
  •  2 napos jegy 2016. július 15. és 2016. július 17. / 12.600 Ft
  •  3 napos jegy 24.100 Ft
A fesztivál 1. napján a TO’pera keretein belül 2016. július 15-én (pénteken) egész napos programmal várjuk az érdeklődőket Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában. A Fesztivál rendezvénysorozata az ünnepélyes megnyitóval kezdődik 11 órakor a nemrégiben felújított Tiszafüred Városháza előtti téren a Tiszafüred Városi Zenekar és a Extreme Dance Team közreműködésével. Ünnepi beszédével Fazekas Sándor, Földművelésügyi Miniszter Úr – mint a Fesztivál védnöke - , valamint Ujvári Imre, Polgármester Úr köszönti a résztvevőket.
A megnyitó után nyitja meg kapuit Jelmez-Art Kft. szponzorálásban megvalósuló „Jelmezkiállítás”, mely során betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé és ennek köszönhetően lesz megtekinthető minden érdeklődő számára idén a Korabeli jelmezkiállítás Tiszafüred Városházájának dísztermében 2016. július 15-16-17-án 11:00 és 18:00 között.
A kosztümkiállítás megtekintése után az érdeklődőknek lehetősége nyílik belebújni az általuk leginkább kedvelt kor jelmezébe, melyet egy fotós segítségével a gyönyörűen felújított tiszafüredi Városháza előtti téren meg is örökíthetnek és az így készült fotót emlékül haza is vihetik magukkal.
Tiszafüreden és környékén nem sok lehetősége van szakmájukban elhelyezkedni azoknak, akik textilipari végzettséggel rendelkeznek. A Jelmez-Art Kft-vel együttműködésben szeretnénk esélyt biztosítani azok számára, akik ezt az iparágat szeretnék képviselni, ezért munkahelyteremtő szándékkal toborzást szervezünk szabászok, varrónők, textilipari kézművesek részére.
A délután folyamán interaktív programokkal készülünk, hiszen a fesztivál nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél szélesebb körben tegye népszerűvé az opera műfaját és felkeltse a fiatalabb korosztály érdeklődését is. 13 és 15 óra között a tiszafüredi Morotva Kerékpáros Pihenőnél Radó Denise, Jászai Mari-díjas színművész, rendező és a Szolnoki Szigligeti Színház színművészei segítségével betekintést nyerhetnek a gyerekek és az érdeklődők a színház csodálatos világába: megismerhetik a színházi etikettet, egy produkció elkészülésének folyamatát illetve részesei is lehetnek egy rövidebb performansznak.
A színházat követően a MoltOpera társulata fogja szórakoztatni a közönséget 15:30 és 17:30 között. Darabjaik izgalmasak és érdekesek a huszonegyedik század fiataljai / opera nem értői számára, az előadás zenei minősége pedig meggyőző az operarajongó közönség számára.
Az egész napos rendezvény lezárásaként illetve a Természet Operaháza további programjainak megnyitójaként az este folyamán egy Gálakoncert részesei lehetnek az érdeklődők. A Gálakoncerten kerül először bemutatásra a nagyközönség előtt a kimondottan erre az alkalomra komponált, a Fesztivál és a Tisza-tó közös himnusza Rost Andrea operaénekes gyönyörű hangjának előadásában illetve a SINOSZ szegedi Klúg Péter Iskola 30 siket és nagyothalló gyermekének és az ExperiDance Tánctársulat 24 táncosának jelnyelvi tolmácsolásában, ezzel is kifejezve szolidaritásunkat a fogyatékkal élők iránt. Ezt a dalt a jelenleg Hollywoodban élő Czomba Imre zeneszerző írta és a zenei alapja hamarosan kerül felvételre egy 55 fős zenekar közreműködésében egy budapesti hangstúdióban. A speciális Gálakoncert megnyitót követően Snétberger Ferenc gitárművész különleges világába nyerhetünk betekintést, majd az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar közös előadását, „A Fergeteges – a királyné, a gróf és a cigánylány történetét tekinthetik meg a nézők.
Megnyitó: 11:00, Városháza előtti tér, Tiszafüred
Gálakoncert: 19:30, Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpont, Tiszafüred

További helyszín: Morotva Kerékpáros Pihenőpark
“A Természet Operaháza” Tisza-tavi Fesztivál rendezvénysorozata az ünnepélyes megnyitóval kezdődik Tiszafüred Városháza előtti téren a Tiszafüred Városi Zenekar és a Extreme Dance Team közreműködésével. Ünnepi beszédével dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitja meg a fesztivált, illetve Ujvári Imre polgármester úr köszönti a résztvevőket.
A fesztivál nyitónapján szakmai előadásokkal, kiállításokkal, interaktív színházzal és operával várjuk az érdeklődőket Tiszafüreden. A háromnapos fesztivált Rost Andrea operaénekes, Snétberger Ferenc gitárművész műsora, illetve az Experidance Production és a 100 tagú Cigányzenekar közös produkciója, a Fergeteges c. előadás nyitja meg hivatalosan, egy esti gálakoncert keretén belül.

Jelmezkiállítás

A tiszafüredi Városháza nagytermében kap helyet a kosztümkiállítás. A kiállított darabok bemutatásával egy textilipari szakértő tart korismereti idegenvezetést az érdeklődőknek, akik ezáltal megismerhetik a különböző korok viseleteinek sajátosságait. A korhű jelmezek, kiegészítők mellett fotókkal és más szemléltető eszközökkel is elősegítjük a betekintést a régi idők viseleteibe.

Fotózás korhű jelmezekben

A kosztümkiállítás megtekintése után az érdeklődőknek lehetősége nyílik belebújni az általuk leginkább kedvelt kor jelmezébe, melyet egy fotós segítségével a gyönyörűen felújított tiszafüredi Városháza előtti téren meg is örökíthetnek és az így készült fotót emlékül haza is vihetik magukkal.

Textilipari munkaerő toborzás

Tiszafüreden és környékén nem sok lehetősége van szakmájukban elhelyezkedni azoknak, akik textilipari végzettséggel rendelkeznek. A Jelmez-Art Kft-vel együttműködésben szeretnénk esélyt biztosítani azok számára, akik ezt az iparágat szeretnék képviselni, ezért munkahelyteremtő szándékkal toborzást szervezünk szabászok, varrónők, textilipari kézművesek részére.

Mr.Piano

Tiszafüred belvárosában egész nap Mr. Piano hívja fel a lakosok figyelmét a városban történő eseményekre, hiszen mozgó zongorájával „végigzenéli” az egész várost.
Helyszín: Tiszafüred Városháza
Időtartam: Programjaink a fesztivál teljes ideje alatt megtekinthetők 11:00-18:00-ig.

Moltopera

A Moltopera jelentése "nagyon opera". 
A Moltopera 2011-ben alakult Ágoston László elgondolásai alapján, fiatal, de már komoly szakmai tapasztalattal bíró énekesekből, azzal a céllal, hogy újra közérthetővé és a fiatalok körében is elismertté tegyék az opera műfaját. Független társulatunk célja szembeszállni a műfajt övező sztereotípiákkal és bebizonyítani, hogy az opera lehet alternatíva a moziba járás vagy a pop zene mellett a huszonegyedik században is.
Mit énekelnek?
Operát. Ezen belül a húsz perces kortárstól a három órás klasszikus nagyoperáig terjed a repertoárunk, egyetlen kikötéssel: a darabnak izgalmasnak és érdekesnek kell lennie a huszonegyedik század fiataljai / opera nem értői számára, az előadás zenei minősége pedig győzze meg az operarajongó közönséget is. Előszeretettel készítünk egy-másfél órás keresztmetszeteket átvezető konferanszokkal, megmagyarázva-kommentálva a színpadi történéseket.
Hol és kiknek?
Mindenhol. Énekeltünk már a Művészetek Palotája nagytermében, a Pécsi Nemzeti Színházban, de a Szimpla romkocsmában is. Hiszünk benne, hogy a közönséget meg kell keresni - természetes és érthető, hogy a legtöbben inkább a 3D mozit vagy a Playstationt választanák Mozart helyett. Mi ezt belátjuk, elismerjük és tiszteletben tartjuk.
Új közönséget szeretnénk toborozni azok közül, akik már régóta operarajongók és újra vágynak, azok akik megcsömörlöttek elvadult színházi próbálkozásoktól, akik be akarják vezetni a gyerekeiket/unokáikat az opera és a magas művészet világába, azok, akik nem tudják mit kell szeretni a komolyzenén, de nyitottak.
A Moltopera célja, hogy a fiatal / opera nem értő közönség is úgy érezze, megérte az operát választani a rengeteg más lehetőség helyett.
Helyszín: Morotva Kerékpáros Pihenő, Tiszafüred
Műsoridő: 120 perc

Radó Denise - Interaktív Színház

Radó Denise, Jászai Mari-díjas színművész, rendező és a Szolnoki Szigligeti Színház színművészei segítségével betekintést nyerhetnek a gyerekek és az érdeklődők a színház csodálatos világába: megismerhetik a színházi etikettet, egy produkció elkészülésének folyamatát illetve részesei is lehetnek egy rövidebb performansznak.
Helyszín: Morotva Kerékpáros Pihenő, Tiszafüred
Műsoridő: 120 perc

 Gálakoncert

Az egész napos rendezvény lezárásaként illetve a Természet Operaháza további programjainak megnyitójaként az este folyamán egy Gálakoncert részesei lehetnek az érdeklődők.
A Gálakoncerten kerül először bemutatásra a nagyközönség előtt a kimondottan erre az alkalomra komponált, a Fesztivál és a Tisza-tó közös himnusza (komponálta: Czomba Imre) Rost Andrea operaénekes gyönyörű hangjának előadásában illetve a SINOSZ szegedi Klúg Péter Iskola 30 siket és nagyothalló gyermekének és az ExperiDance Tánctársulat 24 táncosának jelnyelvi tolmácsolásában, ezzel is kifejezve szolidaritásunkat a fogyatékkal élők iránt.
A speciális Gálakoncert megnyitót követően Snétberger Ferenc Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas gitárművész különleges világába nyerhetünk betekintést, majd az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar közös előadását, „A Fergeteges – a királyné, a gróf és a cigánylány történetét tekinthetik meg a nézők.
A Gálakoncertet követően egy exkluzív fogadás veszi kezdetét, ahol lehetőség nyílik a személyes találkozóra művészeinkkel illetve különleges vendégeinkkel.
Helyszín: Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpont, Tiszafüred
Műsoridő: 180 perc

2016. július 16. (szombat)

Tisza-tavi kerékpártúra

Jegyárak
  •  Szombati napijegy / 12.500 Ft
  •  2-3. nap 2016. július 16. és 2016. július 17. / 20.300 Ft
  •  3 napos jegy 2016. július 15-17. 24.100 Ft  
A fesztivál 2. napján 2016. július 16-án (szombaton) a III. Tour D’Opera Tisza-tavi kerékpáros tókerülő túrán vehetnek részt az érdeklődők. Az újonnan átadott tiszafüredi Kerékpáros Centrumból indulva, 10 további Tisza-tó menti települést érintve a kerekezők a csodálatos természet mellett a 67 km-es távba beépített 10 pihenő során változatos kulturális élménnyel is gazdagodnak.
- A Kerékpáros Centrumból a Kurul dobosok pezsdítő, energiát adó ritmusára indulunk el a kerékpárokkal 10 órakor.
- Poroszlóra érve a Tiszafüredi Városi Zenekar fúvósai fogadnak majd bennünket.
- Sarudon találkozunk majd a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató fiatal tehetségeivel.
- Dinnyésháton ízelítőt kapunk az opera műfajából Bretz Gábor, Szegedi Csaba, Vizin Viktória és Máry-Szabó Eszter operaénekesek előadásában. Máry-Szabó Eszter a tiszanánai születésű, Liszt Ferenc díjes Kovács Eszter, Wagner operaénekesnő lánya.
- Az opera utána egy barokk koncert részesei lehetünk a gyönyörű kiskörei templomban, ahol Somogyi Anita énekművész és a Szolnoki Vivaldi Keresztény Kamarazenekar teremtik meg a korhű hangulatot.
- A kiskörei Hallépcsőnél a helyi kötődésű Báll Dávid zongorajátékában gyönyörködhetünk, aki egyébként rendszeresen dolgozik együtt Kocsis Zoltán és Fischer Iván karmesterekkel.
- Az abádszalóki Szalók Yacht Klubban hallgathatjuk meg Snétberger Ferenc gitárművész előadását illetve ismerkedhetünk meg az általa alapított Zenei Tehetség Központ fiatal művészeivel.
- Eztuán Tiszaderzsen a helyi Tavirózsa Népdalkör szívmelengető népzenei összeállítása mellett a szintén tiszaderzsi származású Daragó Zoltán kontratenor énekétől ámulhatunk el, aki a budapesti Erkel Színház társulatának tagja.
- A tiszaszőlősi Aranyosi Kikötőben Orosz Zoltán harmonikaművész és barátai „Dallam és szenvedély” című koncertrészletük dallamaitól csábulhatunk el.
- A következő állomáson, a Kormorán Kikötőben az InFusion Trió fiatalos, komolyzenei átdolgozásaival frissülhetünk fel.
- Majd az intenzív, kerékpáros nap lezárásaként 10 fő Hortobágyi lovas „suttogó” idomítása állítja el a lélegzetünket a tiszafüredi Halas téren Karl Jenkins zenéjére.
A kulturális élvezetek mellett a vendéglátó települések bemutatják a résztvevőknek a helyi gasztronómiai specialitásokat is, hogy a következő megállóig ne csak lelkileg töltekezzenek fel, hanem fizikailag is.
A kerékpártúra útvonala 67 km hosszúságú, de az előző évek is bizonyítják, hogy semmilyen fizikai előkészültséget nem igényel a táv teljesítése. A távolságok és a pihenők úgy lettek elosztva, hogy az mindenki számára teljesíthető legyen.
Regisztráció: 9:00-9:30, Tisza-tavi Kerékpáros Centrum, Tiszafüred
Megnyitó: 9:30-10:00, Tisza-tavi Kerékpáros Centrum, Tiszafüred
Várható érkezés: 21:30, Halas tér, Tiszafüred

A túra útvonala kerékpárral megtéve 67 km.
2016-ban harmadik alkalommal fogjuk körbetekerni kedvenc Tisza-tavunkat. Programunk célja, hogy összekapcsoljuk az egészséges életmódot a kultúrával. Természeti környezetben, zenei betétekkel – pihenőkkel – megszakítva szeretnénk a már/leendő operarajongóinknak minőségi szórakozást nyújtani.
Minden egyes megállónál más-más művész vár minket, aki egy rövid részlet idejére elrepít minket az opera, táncművészet vagy éppen a kamarazene világába. A túra kiindulópontja az újonnan átadott tiszafüredi Kerékpáros Centrum.

Programok

Tiszafüred - Kerékpáros Centrum
2016. július 16. (szombat) 9:00
9:00-9:30: Regisztráció
9:30-10:00: Megnyitó

Fellépő: Kurul Dobosok
Kurul Dobosok
2009. március elején alakultunk az egri Szilaj Dobkörből kilépve: Barczi Nóra, Barczi Zsolt, Kirigucz József, Moldván Zsolt, majd rövidesen csatlakozott hozzánk Várhelyi Zalán, májusban pedig Vámosi László.
Zenénkkel szeretnénk elérni, hogy a közönség átélje őseink csatáinak hangulatát és mindennapi életének pillanatait, az érzést, mint:
Hajnalban feszülten figyelni az életet adó vadra, vagy a hazánkra törő ellenségre várva. Ló hátán vágtatva üldözni a zsákmányt, vagy bátran a támadóra rontani bajtársainkkal vállvetve. Nehéz nap után napszentültekor csöndben nyugodt pihenésre készülni. Vagy fergeteges, éjszakába nyúló mulatságra, a teljesített kihívások, vagy a természethez kapcsolódó jeles napok ünneplésére.
Mindezek előadására egy ősi és szent eszközt kaptunk, a zenét, és egy ősi és szent hangszert, a dobot...

Dobjainkat magunk készítjük, de mellettük más hangszerek is szerephez jutnak, mint például doromb, láncosbot, tilinkó, kaval, tekerőlant.
Helyszín: Kerékpáros Centrum, Tiszafüred
Műsoridő: 60 perc

Poroszló
2016. július 16. (szombat) 10:40
Fellépő: Tiszafüredi Zenekar
Helyszín: Poroszló, Rendezvénytér
Műsoridő: 30 perc

Sarud
2016. július 16. (szombat) 12:00
Fellépő: A Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői.
Helyszín: Sarud
Műsoridő: 30 perc

Dinnyéshát
2016. július 16. (szombat) 13:20
Fellépőink:
- Vizin Viktória, operaénekes
- Bretz Gábor, operaénekes
- Szegedi Csaba, operaénekes
- Máry-Szabó Eszter operaénekes

Kisköre Templom
2016. július 16. (szombat) 14:35
Barokk koncert
Fellépők:
- Somogyi Anita, operaénekes
- Szikora Ilona, zongoraművész
- Szolnoki Vivaldi Keresztény Kamarazenekar
Kisköre - Hallépcső - Sziget
2016. július 16. (szombat) 15:20
Fellépő:
- Báll Dávid, zongoraművész
Szalók Yacht Club
2016. július 16. (szombat) 16:20
Fellépőink:
- Snétberger Ferenc, gitárművész
- Snétberger Alapítvány tehetségei
Kiállítás:
- Győrfi András, festőművész
- Abádszalóki Csipkeverők
Tiszaderzs
2016. július 16. (szombat) 17:55
Fellépőink:
- Daragó Zoltán, kontratenor énekes
- Tiszaderzsi Tavirózsa Népdalkör, népzenei együttes

A helyi Tavirózsa Népdalkör szívmelengető népzenei összeállítása mellett, a szintén tiszaderzsi származású Daragó Zoltán kontratenor énekétől ámulhatunk el, aki a a Magyar Állami Operaház magánénekese.
Tiszaszőlős
2016. július 16. (szombat) 18:45
Fellépő:
- Orosz Zoltán, harmonikaművész
Műsor: "Dallam és Szenvedély"
Közreműködnek:
- György Mihály, gitárművész
- Lattmann Béla, Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitár-művész
Tiszaörvény - Kormorán Kikötő
2016. július 16. (szombat) 19:35
Fellépő:
- InFusion Trio

Az InFusion Trió az ország egyetlen looper zenekara, ami 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.
A műsorukban feldolgozások, népdalok, mashup-ok, saját számok egyaránt hallhatóak:
A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze, a „Loop Me Up“ idén tavasszal jelent meg. A koncerten a nagylemez anyagán kívül az elmúlt évek legnagyobb slágereit is előadják saját feldolgozásukban. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk.

A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) saját dalokkal, népdalfeldolgozásokkal, és a rádiókból is jól ismert slágerekel koncertezik.
Tiszafüred - Halas Tér
2016. július 16. (szombat) 20:20
Záróműsor
Fellépő:
- Hortobágyi lovasok

10 fő Hortobágyi lovas „suttogó” idomítása állítja el a lélegzetünket a tiszafüredi Halas téren Karl Jenkins zenéjére.

2016. július 17. (vasárnap)

Tisza-tavi hajótúra

Jegyárak:
  •  Vasárnapi napijegy / 9.500 Ft
  •  1. és 3. nap 2016. július 15. és 2016. július 17. / 12.600 Ft
  •  2-3. nap 2016. július 16. és 2016. július 17. / 20.300 Ft
  •  3 napos jegy 2016. július 15-17. 24.100 Ft
A fesztivál 3. napján 2016. július 17-én (vasárnap) a Boat D’Opera során egy teljesen új és egyedi kezdeményezés fog debütálni a nagyközönség előtt. A kerékpárokat csónakokra cseréljük és a kerékpártúrához hasonlóan minikoncerteket hallgathatunk meg különleges helyszíneken, amelyeket jelen esetben a Tiszai hajósok világát megidézve, 6-8 fős csónakokkal közelítünk majd meg.
- Az abádszalóki Szalók Yacht Klubból indulunk el a hajós túrára a linzi Bruckner Haus-ból érkező vonós kvartett dallamai kíséretében 10:30-kor.
- A Yacht Klub közelében a Csapcse Beach előtti területen a H2O Synchro SE szinkronúszóinak speciális, kimondottan erre az alkalomra készített koreográfiája kápráztat majd el minket elsőként.
- A Süllőfészek előtt a szolnoki Bartók Bála Kamarakórus kellemes nyári dallamai fogadnak bennünket.
- A kiskörei Hallépcsőnél élvezhetjük Báll Dávid zongorajátékát, majd a Szakaszmérnökség előtti téren a Bánhidi Petra Passé Tánccsoport és a Virtuózok fiatal tehetségeinek közös előadását tekinthetjük meg. Még mindig Kiskörén maradva, a Strand területén Mr. Glass kápráztat majd el minket teljesen egyedülálló ütős pohárzenejével.
- Dinnyésháton az előző naphoz hasonlóan, de természetesen másik műsorral kapunk betekintést az opera világába Bretz Gábor, Szegedi Csaba, Vizin Viktória és Máry-Szabó Eszter operaénekesek közreműködésével.
- Ezek után hosszabb ideig a csónakokban maradva a 4-es csatorna vadregényes helyszínein gyönyörködhetünk Szentpéteri Ildikó hegedűjátékában illetve Lőrincz Judit operaénekes által előadott opera áriákban.
- Ezek mellett exkluzív élményt garantál a Magyarország egyetlen magánszigetén – Barna szigetén -, Szikora János által megrendezésre kerülő 1 órás miniopera – operakeresztmetszet a Szolnoki Vivaldi Keresztény Kamarazenekar közreműködésével, akik mind a két napon Szolnok Megyei Jogú Város támogatásaként vesznek részt a Fesztiválon.
- A 3 napos fesztivált nem is zárhatnánk kellemesebben, mint egy könnyed, nyári, naplementés vacsorával az abádszalóki Szalók Yacht Klub kikötőjében csodálatos panorámával a nagy volumenű és elragadó Tisza-tóra, ahol Somogyi Anita és Markus Raab opera duettjét hallgathatjuk meg.
A program mellett fontos megemlíteni, hogy a Fesztivál és a régió nemzetközi népszerűsítésének érdekében 4 külföldi operaház igazgatója is meghívást kapott, akik 1-1 helyi sajtós kíséretében érkeznek majd hozzánk: Eva Wagner Németországból, Mary Miller Norvégiából, Michael Capasso Amerikából és Hans-Joachim Frey Ausztriából.
2016-ban a fesztivál harmadik napján egy teljesen új kezdeményezés fog debütálni a nagyközönség előtt, melyet a Boat D’Opera névvel illetünk. A kerékpártúrához hasonlóan minikoncerteket hallgathatunk különleges helyszíneken, amelyeket jelen esetben a Tiszai hajósok világát megidézve, 8-10 fős csónakokkal közelítünk majd meg.
Regisztráció: 9:30-10:00, Szalók Yacht Club, Abádszalók
Megnyitó: 10:00-10:30, Szalók Yacht Club, Abádszalók
Várható érkezés: 21:00, Szalók Yacht Club, Abádszalók

A túra útvonala csónakkal megtéve 30 km.

Programok

Szalók Yacht Club
2016. július 17. (vasárnap) 9:30
Fellépő:
- Osztrák Kamarazenekar szólistái
Kiállítás:
- Győrfi András, festőművész
- Abádszalóki Csipkeverők
Csapcse Beach
2016. július 17. (vasárnap) 10:40
Fellépő:
- A H2O Synchro SE sportolóinak bemutatója.
A Yacht Klub közelében a Csapcse Beach előtti területen a H2O Synchro SE szinkronúszóinak speciális, kimondottan erre az alkalomra készített koreográfiája kápráztat majd el minket elsőként.
Kiskörei Szakaszmérnökség
2016. július 17. (vasárnap) 12:25
Fellépőink:
- Passé Tánccsoport, Bánhidi Petra táncművész koreográfiájával
- Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői
- Szikora Ilona, zongoraművész
Kiállítás:
- Annie Kurz, képzőművész kiállítása
Kisköre - Hallépcső - Sziget
2016. július 17. (vasárnap) 13:45
Fellépő:
- Báll Dávid, zongoraművész
Kiskörei strand
2016. július 17. (vasárnap) 14:55
Fellépő:
- Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus
Dinnyéshát
2016. július 17. (vasárnap) 16:30
Fellépőink:
- Vizin Viktória, operaénekes
- Bretz Gábor, operénekes
- Szegedi Csaba, operaénekes
- Máry-Szabó Eszter, operaénekes
IV. Öblítőcsatorna 1.
2016. július 17. (vasárnap) 18:00
Fellépő:
- Szentpéteri Ildikó, hegedűművész

Helyszín: IV. öblítőcsatorna
Műsoridő: 15 perc

Barna Szigete
2016. július 17. (vasárnap) 19:15
Miniopera, Szikora János rendezésében.
Közreműködik:
- Szolnoki Vivaldi Keresztény Kamarazenekar

Szalók Yacht Club
2016. július 17. (vasárnap) 21:15
Záróműsor
Fellépő:
- Somogyi Anita, operaénekes
- Marcus Raab, operaénekes
- Szikora Ilona, zongoraművész

Kiállítás:
- Győrfi András, festőművész
* A műsor és szereplőváltoztatás joga fenntartva!

Jegyárak

Napijegyek

Pénteki napijegy / 4.200 Ft
Szombati napijegy / 12.500 Ft
Vasárnapi napijegy / 9.500 Ft

2 napos jegyek

1-2. nap 2016. július 15. és 2016. július 16. / 15.300 Ft
1. és 3. nap 2016. július 15. és 2016. július 17. / 12.600 Ft
2-3. nap 2016. július 16. és 2016. július 17. / 20.300 Ft

3 napos jegy

2016. július 15-17. 24.100 Ft


Jó szórakozást!

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése