700 gr tejföl tartár mártásnak, s
ehhez a mennyiséghez mustár, majonéz, cukor, citromlé, csipet só, őrölt
fehérbors
Ha nem vagy túl járatos a
tartármártás készítésében, itt olvashatsz róla:
220 grammos salátakeverék, vagy
készíts magadnak otthon keveréket különböző salátákból
2 kisebb konzervdoboz mexikói zöldségkeverék,
vagy ennek a mennyiségnek megfelelő fagyasztott (ez olcsóbb)
1 alma
1 pritamin paprika
20-30 dkg penne tészta
A tejfölből és a mártás többi hozzávalójából elkészíted a tartár mártást, majd bele a puha, de nem szétfőtt tészta, keverd el jól, majd jöhet a salátakeverék, a felkockázott sajt, a lecsepegtetett konzerv (vagy puhára főtt) zöldségkeverék, a felkockázott alma (az sem baj, ha nem hámozod meg, a feldarabolt paprika.
Tedd a hűtőbe, hagyd, hogy
összeérjenek az ízek!
Jó étvágyat!
Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha elkészítetted,
írd meg hogy sikerült!
Jó főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése