Hozzávalók:
Só
Fehérbors
Vaj
Fokhagyma
Metélőhagyma
Rozmaring
Bármilyen
egyéb fűszernövény
A
halfilét sózom, borsozom, s tepsibe teszem, amiben felolvasztok egy kis vajat.
A
fokhagymát és a zöldfűszereket felaprítom. Természetesen nem csak ezeket a
fűszereket lehet használni. Végül az egyik cserépben még találtam petrezselymet
is például, így azt is került a többihez.
Megszórom
a halat az aprított fokhagymával s zöldekkel, majd megsütöm. Én azt szeretem,
ha jól megsül, ha lehet pirosra. Ilyenkor a tepsiben lesül kicsit a vaj, de
igazából ez engem nem zavar, ez a hal számomra így ízletesebb. Salátával tálalom.
Jó
étvégyat!
Ha
kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha
elkészítetted, írd meg hogy sikerült.
Jó
főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése