2015-12-11

Zöldfűszeres afrikai harcsa





Hozzávalók:

Afrikai harcsa filé
Fehérbors
Vaj
Fokhagyma
Metélőhagyma
Rozmaring
Bármilyen egyéb fűszernövény



A halfilét sózom, borsozom, s tepsibe teszem, amiben felolvasztok egy kis vajat.

A fokhagymát és a zöldfűszereket felaprítom. Természetesen nem csak ezeket a fűszereket lehet használni. Végül az egyik cserépben még találtam petrezselymet is például, így azt is került a többihez.

Megszórom a halat az aprított fokhagymával s zöldekkel, majd megsütöm. Én azt szeretem, ha jól megsül, ha lehet pirosra. Ilyenkor a tepsiben lesül kicsit a vaj, de igazából ez engem nem zavar, ez a hal számomra így ízletesebb. Salátával tálalom.

 
Jó étvégyat!

Ha kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha elkészítetted, írd meg hogy sikerült.

Jó főzőcskézést!

Marcsika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése