Hozzávalók:
Zeller
Alma
Dió
Méz
Nem
írtam mennyiségeket, mert ez ízlés szerint változhat. Úgy mint a
zellerkrémlevesnél, aki még csak barátkozik a zeller ízével, az kevesebb
zellert, s több almát használjon, akinél a zeller a kedvencek közé tartozik,
tegyen több zellert. Azt azért ne feledjünk, hogy a zellernek intenzívebb íze
van mint az almának, így kevesebb is több belőle.
Az
almát meghámozzuk, a zellert is megszabadítjuk a külső résztől, s
felszeleteljük, vagy lereszeljük, kinek hogy tetszik.
Ezt követően
összekeverjük az almát, a zellert, majd megszórjuk a durvára vágott dióval, s
meglocsoljuk a mézzel
Jó
étvégyat!
Ha
kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha
elkészítetted, írd meg hogy sikerült.
Jó
főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése