Lilahagymasaláta
Hozzávalók:
Lilahagyma
Paradicsom
Só
Cukor
Ecet
(póréhagyma,
fehérsajt)
A
lilahagymát felkarikázom, tálba teszem, és lesózom, így egy kicsit lágyabb lesz
az íze és enged a benne levő vízből. Közben a cukrot az ecettel kikeverem -
mint az uborka- vagy fejes saláta salátánál. A hagymát nem nyomkodom ki, csak
egy picit lemosom vízzel és lecsepegtetem, majd összekeverem a cukros ecettel.
Még
volt otthon egy kis póréhagyma, rászórtam ami maradt belőle, és végül egy kis
maradék fehérsajtot morzsoltam rá, amitől nem csak gusztusosabb, de finomabb is
lett.
Jó étvégyat!
Ha kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha elkészítetted, írd meg hogy sikerült.
Jó főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése