2015-12-17

Lilahagymasaláta



Lilahagymasaláta

Hozzávalók:

Lilahagyma
Paradicsom
Cukor
Ecet
(póréhagyma, fehérsajt)



A lilahagymát felkarikázom, tálba teszem, és lesózom, így egy kicsit lágyabb lesz az íze és enged a benne levő vízből. Közben a cukrot az ecettel kikeverem - mint az uborka- vagy fejes saláta salátánál. A hagymát nem nyomkodom ki, csak egy picit lemosom vízzel és lecsepegtetem, majd összekeverem a cukros ecettel.

Még volt otthon egy kis póréhagyma, rászórtam ami maradt belőle, és végül egy kis maradék fehérsajtot morzsoltam rá, amitől nem csak gusztusosabb, de finomabb is lett.

Jó étvégyat!

Ha kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha elkészítetted, írd meg hogy sikerült.

Jó főzőcskézést!


Marcsika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése