2015-12-18

Almás-répás csirkecomb


Hozzávalók:

Csirkecomb
Alma
Birsalma
Répa
Fehérbors
Olaj

A csirkecombokat átnézegetem, szépen megtisztítom ha még van rajta valami eltávolítanivaló. A tepsibe olajat öntök, beleteszem a csirkecombokat, sózom, borsozom. Az almákat nem hámozom, csak cikkekre vágom, magházuktól megszabadítom őket, a répát pucolom, darabolom. A combokra szórom az almát, répát, fólia rá, s mehet is a sütőbe.

Az alma és a répa nem csak ízesíti a husit, de köretnek is kiváló, de ha almákat cikkekre vágva egy kis fahéjjal megszórva a mikróban 1-2 percig melengetjük, tökéletes kiegészítője a velesülteknek.

Jó étvégyat!

Ha kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha elkészítetted, írd meg hogy sikerült.

Jó főzőcskézést!

Marcsika





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése