Hozzávalók:
Csirkecomb
Alma
Birsalma
Répa
Só
Fehérbors
Olaj
A
csirkecombokat átnézegetem, szépen megtisztítom ha még van rajta valami
eltávolítanivaló. A tepsibe olajat öntök, beleteszem a csirkecombokat, sózom,
borsozom. Az almákat nem hámozom, csak cikkekre vágom, magházuktól megszabadítom
őket, a répát pucolom, darabolom. A combokra szórom az almát, répát, fólia rá,
s mehet is a sütőbe.
Az
alma és a répa nem csak ízesíti a husit, de köretnek is kiváló, de ha almákat
cikkekre vágva egy kis fahéjjal megszórva a mikróban 1-2 percig melengetjük,
tökéletes kiegészítője a velesülteknek.
Jó
étvégyat!
Ha
kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha
elkészítetted, írd meg hogy sikerült.
Jó
főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése