Ez a receptet Ottó kollégámtól kértem el, miután kóstoltam a párja Évike által készült rudakat.
Nagyon finom.
Hozzávalók:
16 ek víz
2 ek ecet
1 tk só
30 dkg sajt (fele a tésztába, fele a rudakra)
A hozzávalókat jól összegyúrjuk.
Ajánlott a hűtőben pihentetni egy napot. Fagyasztani is lehet.
A tetejét nem csak sajttal, hanem
római köménnyel (sokkal finomabb mint a sima kömény, köszönet Andika
kolléganőmnek a valamikori jó tanácsért), szezámmaggal szoktam megszórni.
Á, szezámmag. A múltkor láttam,
hogy van fekete szezámmag is. Vettem. Karácsonyra fekete szezámmagos sajtos
rudakat is fogok sütni. Szerintem nagyon mutatós is lesz, nem csak finom J
Jó étvégyat!
Ha kérdésed van, kérdezz bátran.
Ha elkészítetted, írd meg hogy
sikerült.
Jó főzőcskézést!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése