2016-10-14

Családi Egészségnap Tiszavirág Aréna /5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 9735/2/ 2016. október 16., vasárnap 10:00 - 17:00

 Egy évvel ezelőtt igazán hasznos volt kimenni, jó pár szűrővizsgálaton részt vettem. Ha tudok, most is kimegyek.

 


Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a MÁV Kórház és Rendelőintézet együttműködésében 2016. október 16-án (vasárnap 10:00-17:00 óráig) Családi Egészségnap kerül megrendezésre, melynek során ingyenes programokra invitáljuk Szolnok város lakosságát.
 
A mozgásprogramokhoz kérjük, hozzanak magukkal polifómot és törölközőt!
 
Átöltözéshez öltözőt biztosítunk!
 
Büfé a sportcsarnok területén belül áll a látogatók rendelkezésére.
 
A szűrővizsgálatok, a véradás és a talpmasszázs közvetlenül a csarnok melletti B épületben lesznek.
 
Nyereményjáték:
A programra ellátogatók a bejáratoknál kapnak egy-egy menetlevelet, melyre 3 pecsétet szükséges összegyűjteni a nyereményjátékon való részvételhez. A pecsétek mozgásprogramokon, valamint a szűrővizsgálaton gyűjthetők. A menetleveleket egy, a színpad mellett található gyűjtőládába szükséges bedobni. A program végén értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.
 
A rendezvényen a 0-100 éves korosztály számára biztosítunk programokat!
 
Az egészen kicsik számára (0-3 éves) játszószőnyeg áll rendelkezésre a csarnokban. Kicsiknek lesz arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés és ugrálóvár.
 
A felnőttekre számos mozgásprogram vár neves hazai és szolnoki előadókkal, valamint szűrővizsgálatokon, tanácsadásokon, talpmasszázson és véradáson vehetnek részt az érdeklődők.

Érezd jól magad!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése