2016-11-30

Szállás 1 éjszakára a Riadorma Apartmanban Cserkeszőlőben

Induljon hát akkor a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat.

Holnap 1. éves a http://bodormaria.blogspot.hu/ blogoldalam, s másokhoz hasonlóan, gondoltam, én ajándozlak meg benneteket egy kis játékkal fűszerezve. 



Mennyi minden történt 1 év alatt. Például lett egy apartmanom Cserkeszőlőben, ami 2017-től tárt karokkal vár mindenkit sok szeretettel. Az 1. születésnapon úgy gondoltam, legyen az első nyeremény a játéksorozatban 1 éjszaka a Termál lakóparkban található Riadorma Apartmanban Cserkeszőlőben 2017-ben egy általad kiválasztott, előre leegyeztetett időpontban. A hálószoba és a nappali is 2-2 fő részére nyújt szálláslehetőséget. 

Játsz velem a nyereményért!

1.) Kedveld a facebookon Riadorma  nevű oldalam, hogy figyelemmel követhesd a nyeremény-játék sorozatot, ahol minden nyeremény-játék felhívást kedvelj és ossz meg ismerőseid között ha szívesen magadénak tudnád az ahhoz kapcsolódó nyereményt.
2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Az első játék 2016. december 01. 21,00 óráig tart. Aztán sorsolás.

Sok szerencsét!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése