2016-11-25

Infratrainer a Buli Női Fitnessben

Az októberben elkezdett életmódváltás indult egy méregtelenítéssel, és ezzel egy időben visszavonhatatlanul életem részévé vált a sport. Ezek következtében a puha kis testem a párnák alatt izmosodni kezdett, s ahogy megy ki a szalonnás rész a bőr alól, úgy esik össze, löttyed meg a combom, fenekem. Persze idővel majd feszes lesz a bőr, s alatta izmos a test, de addig gondoltam kipróbálok ezt-azt, amik segíthetnek abban, hogy ez a folyamat gyorsabb legyen.

Hallottam, és olvastam is az infratrainerről, s gondoltam, mivel a kerékpározás az egyik kedvenc, kipróbálom az infraszauna és a bringázás gyermekét. Szolnokon a Buli Női Fitnessben van ilyen gép. Gondoltam egyet, bejelentkeztem, s mentem.  

Telefonon keresztül már előre megkaptam a legfontosabb instrukciókat. A gép használata előtt 1 órahosszával már ne egyek, pamut alsó legyen rajtam, aznap már se edzés előtt, se edzés után ne szoláriumozzak.

Mikor megérkeztem, először is, kaptam egy doboz alakformáló masszázskrémet, ezzel kellett jól átkenni magam a kritikus részeken (tetőtől talpig :-D), majd fel a nylon zsákruha, ami a lábak ujjáig zárt, s így húzod fel a cipőt. Tehát ha a zokni a zsákban marad, számíts rá, hogy vizes lesz mire végzel, szóval vigyél váltózoknit. Azt nem javaslom, hogy mezítláb legyél a zsákban, mert szerintem az nem túl komfortos. Ahogy izzadsz, úgy vizesedik mindened. Tehát bugyi, zokni, és egy sportmelltartó a legalkalmasabb viselet.
Ilyen a gép. Egyszerűen csak ráfekszel a törölközővel letakart ülőkére-fekvőkére,
 s a kezelő rád tolja, majd magadra húzod az infra csövekkel körbevett felső részt, ami az "irányítópult" is egyben, ahol be tudod állítani pl az infra intenzitását és a tekerés nehézségét, a távolságot, hogy kényelmesen tudj tekerni, majd kezdődhet is az edzés. Itt még mosolyogtam.
  Valami ilyesmit csinálsz. Fekszel a melegben, és tekersz, ahogy csak bírsz. Kerékpározás ide vagy oda, és aquafitness, és gymstick, mire a végére értem, alig bírtam szusszal,
igaz, a 30. percben már maximumra állítottam mindent.
  És a végeredmény: jól éreztem magam, mindkét oldalon állt a gatyában a trutyi ami távozott a testemből, és szeretnék még visszamenni, megcsinálni még pár edzést, amint időm engedi.
Nézzük mit írnak az http://www.infratrainer.hu/ oldalon:Működési elv
Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.
Az infra fény
A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Személyre szabott edzés
Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.
Hatásmechanizmus
Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.
Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges. 
Látogass el Fitness oldalára  http://www.bulinoifitness.hu , nézz szét, mik vannak még, s várd az írásom a hypoxi trainerről, mert azóta már azt is kipróbáltam.


 Jó tekerést az infrában!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése