Ez a recept Zoli kollégámtól származik.
Hozzávalók:
8 db csirkecomb
Zöldfűszerek ízlés szerint (metélőhagyma, zellerzöld, rozmaring, kakukkfű)
Fűszer ízlés szerint
Köret:
Burgonya
Édesburgonya
Sárgarépa
Fűszer
A zöldfűszereket megmostam, egy műanyag edénybe tettem,
és közéjük rejtettem a megmosott csirkecombokat, s felöntöttem vízzel. Óvatosan a zeller zölddel, mert az nagyon erős ízt ad, s ha nem szereted, akkor pórul jársz.
Másnap vedd is ki a husikat a pácból, fűszerezd, önts rá egy kis olajat, s tepsiben süsd meg őket szép pirosra.
Közben egy másik tepsibe zöldségeket daraboltam, fűszereztem a Alnatura Kartoffel Mix fűszerkeverékkel, kis olajat öntöttem rá, s megsütöttem.
Mikor minden megsült, már csak tálalni s megenni kellett.
Jó étvágyat!
Bodor Marcsi
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése