2019-02-09

Lazasült rizottóval és baconszalaggal


Nagyon egyszerű az elkészítés, ha már kész a rizottó,

A többi hozzávaló:

lazac, fejenként egy szép nagy szelet
só,
bors ,
bacon szintén fejenként és ízlés szerint. Én imádom, szinte bármennyi jöhet


Elkészítés:

A lazacot lebőröztem, sóztam, borsoztam.


Közben serpenyőben saját zsírján kisütöttem a bacont, és ezen a zsíron sütöttem meg a halat. Erről most nincs fotóm, mert elkezdett darabokra hullani miközben készült, de majd legközelebb ügyesebben forgatom, és dokumentálom az eseményeket :D 

Amint kisült a bacon, a hal, a rizottóval tálaltam, és díszítettem egy kis áfonyával, gránátalmával, és snidlinggel.


Jó étvágyat!

Bodor Marcsi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése