Nagyon egyszerű az elkészítés, ha már kész a rizottó,
melynek így készítettem el: http://bodormaria.blogspot.com/2019/02/rizotto.html
A többi hozzávaló:
lazac, fejenként egy szép nagy szelet
só,
bors ,
bacon szintén fejenként és ízlés szerint. Én imádom, szinte bármennyi jöhet
Elkészítés:
A lazacot lebőröztem, sóztam, borsoztam.
Közben serpenyőben saját zsírján kisütöttem a bacont, és ezen a zsíron sütöttem meg a halat. Erről most nincs fotóm, mert elkezdett darabokra hullani miközben készült, de majd legközelebb ügyesebben forgatom, és dokumentálom az eseményeket :D
Amint kisült a bacon, a hal, a rizottóval tálaltam, és díszítettem egy kis áfonyával, gránátalmával, és snidlinggel.
Jó étvágyat!
Bodor Marcsi
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése