2017-01-30

Fürdőszoba - Riadorma Apartman Cserkeszőlő

És akkor a fürdőszoba. Sokat változott, bár még nem érte el az általam elképzelt végleges állapotát, de ahogy lehetőségem lesz rá, csinosítom tovább. Addig is nézzétek meg, mennyit változott.


A megszépült fúrdőszoba





Az előző tulajdonosnak nagy szüksége volt a fali szekrényre, amit megértek, mert tényleg nagyon szép :-) , de így helyette be kellett szereznem egy újat, de azt gondolom, mindenképp jót tett a helységnek.





A függöny is kellett az elődömnek, ami legalább olyan mutatós volt mint a tükrös szekrény, szóval ezt sem bánom egy cseppet sem, így a fürdőkád még kap egy keskeny, 50 centis üvegfalat a (szintén kicserélt) wc felőli részen, így aki tusol, bátran csaphatja a vizet, nem áztatja el az ülőkét és a kilépőt, mint ahogy azt én szoktam.


Annyi kacat volt összevissza a fürdőben, hogy el sem hittem, hogy ezt így is ki lehetett adni. Nekem ez nem tetszett, és szükségem volt még egy szekrényre pakolni, ezért a nappali régi bútorának két darabja bekerült a fürdő sarkába, aminek polcait, fiókjait tele lehet pakolni mindenféle csecsebecsékkel, és még színben is egész jól passzol a csempéhez.




Terveim szerint a mosdóval azonos színű és mintázatúra lesz majd kicserélve, de először most már szeretném ha hozna is egy kicsit ez a kis kuckó. Ugye megértesz? Azért remélem így is tetszik!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése