2016-12-21

NuSkin fényvédelem arcnak és ajaknak

Ahogy azt a májfoltról szóló írásomban említettem:   a májfoltok kialakulása megelőzhető, ha kerülöd a közvetlen napsugárzást, és napvédő krémeket, naptejet használsz. Az arc egy életen át ki van téve a napsugarak káros hatásainak, ha teheted, óvd, védd!

Ajánlom figyelmedbe az alábbi termékeket:

Sunright® 35Itt az idő, hogy magasabb elvárásokat támassz a fényvédő termékekkel szemben! Ha túl hosszú ideig tartózkodsz a napon, később nemkívánatos következményekkel, köztük az öregedés látható jeleinek idő előtti felbukkanásával szembesülhetsz, így bőrödön ráncokat és barázdákat fedezhetsz fel. Vízálló, zsírmentes formulája magas szintű UVA/UVB védelmet biztosít, így segít felvenni a harcot a napsugárzás okozta öregedés látható jeleivel szemben. Tegyél szert fiatalos külsejű bőrre a Nu Skin® Sunright® 35 segítségével!

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/shop_all_products/sunright/97001344.html

Sunright Lip Balm 15
 
 
 

Különösen fontos, hogy óvd ajkaid a kiszáradástól és a napsugárzás káros hatásaitól - a Sunright® Lip Balm 15 tökéletes erre a célra! Ez a hidratáló készítmény segít, hogy ajkaid ránézésre és tapintásra is simává váljanak.

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/shop_all_products/sunright/97110369.html Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése