2016-12-17

Szeretnél egy gyermek éves milléri területi engedélyt 2017-re?

 Már megint nem véletlen, hogy írtam valamiről.Most a horgászatra gondolok. Folytatódjon a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat. Múlt hónapban a Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület bálján voltunk, ahol nyertünk egy utalványt 1 db gyermek éves milléri területi engedélyére. Azóta akárhogy is gondolkoztunk, nem találtunk a családban megoldást arra, hogy kié legyen az engedély, mivel gyerekek már nem nagyon vannak, vagy távol laknak. 



Arra jutottunk, hogy mivel átruházható a nyeremény, itt felajánlásra kerülhetne. 

Lehet lányka vagy fiúcska a családban, aki szívesen megy apával vagy anyával horgászni, most lehetőségetek lesz, hogy legyen egy éves engedélye a Millérre.


Játssz velem ezért a nyereményért is!
1.) Kedveld a facebookon Riadorma nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról az ismerőseid között ezt a játékfelhívás bejegyzést, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem. Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-) És tudod még mit nem látok? Ha csak az ismerőseid között osztod meg.

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 18. vasárnap 20,00 óráig tart. Aztán sorsolás.
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése