2016-12-14

Örülnél egy hátmasszázsnak?

Igen, igen, nem véletlenül írtam a hátmasszázsról. Folytatódjon a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat, ahol  következő nyeremény egy jó kis hátmasszázs fél órán keresztül az én kedves masszőrömnél itt Szolnokon. 

Nem, nem ilyen lesz, 
inkább ilyen
Nők, férfiak, mindenkinek jót tesz egy kis masszázs, és talán még aki van olyan szerencsés, azt is megteheti, hogy munkaidőben kiszalad, s gyorsan átgyúratja fájó hátát.

Játssz velem ezért a nyereményért is!
1.) Kedveld a facebookon Riadorma nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról az ismerőseid között ezt a játékfelhívás bejegyzést, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem.Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-)

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 16. péntek 20,00 óráig tart. Aztán sorsolás.
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése