2016-12-02

Gymstick ajándékkártya, illatgyertya és arcpakolás

Folytatódjon a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat. 

Gondoltam, most egy kicsit mozogjunk, majd pihenjünk és szépüljünk. Mit szólnál ehhez a trióhoz? Egy ajándékkártya egy alkalmas gymstick órára Dömölki Ildikóhoz Szolnokon a squash klubban (ha még nem voltál, az első alkalom ingyenes, így már kétszer mehetsz az ajándékkártyával együtt), egy finom fahéjas-narancsos illatgyertya, ami segíthet az edzés utáni ellazulásban a fürdőkádban egy kis home wellness alatt, vagy a karácsonyi fa alatt illatozhat, és egy Freeman arcpakolás, hogy még szebb legyen az orcád.


Játssz velem ezért a nyereményért is!
1.) Kedveld a facebookon Riadorma  nevű oldalam, és oszd meg onnan az ismerőseid között a játékfelhívás bejegyzését, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem.
2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 05. 20,00 óráig tart. Aztán sorsolás.
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése