2016-12-08

Lassan de biztosan szépül minden - nappali

Túl vagyok a Népegészségügyi ellenőrzésen, és úgy néz ki, most már tényleg semmi nem állhat a Riadorma Apartman 2017. januári startolásának útjába. 

Úgy megmutogatnám, hogy mi változott eddig. Érdekel? Az eladó a jó szívemnek köszönhetően 3 héttel később költözött ki, mint kellett volna, csúszott a kanapé szállítása, semmi nem akart összejönni, elég rövid idő maradt megcsinálni mindent, de szerintem nagyon klassz lesz. 

Remélem Neked is tetszik majd!

A nappali változott eddig a legtöbbet.

 Egy kis előtte-utána?

 Tudom, tudom, klassz volt az eredeti csillár, de ha nagyon tetszik, a tiéd lehet, mert a csere mellett voksoltam, és egyenlőre a régit még csak pakolom egyik helyről a másikra.




Elméletileg az utolsó megegyezés szerint minden marad volna a lakásban, kivéve a zuhanyfüggöny és tükör a fürdőből, de a tévét mégiscsak elvitték az eladók hálából a 3 heti ingyen szállásért (és szinte mindent ami mozdítható volt), tehát be kellett szerezni egy másikat, s egyébként is, a régi lakás nekem nem tetszett, így azért mégiscsak gusztusosabb és kényelmesebb lett minden.

 Még nincs kész. Vettem klassz falmatricát ami illik a tapétához,
 valami ilyesmit lehet belőle kihozni,
 más színekkel ilyesmit találtam a neten. Szóval még azok a részek, amik túl üresek a falon, még csinosodnak majd a piros-fekete karikákkal.

 És egy kis meglepetés a gyermekes családoknak a nappaliban. Látod ott bal oldalon?

Ezt kell nézni.  Bizony, lesz majd klassz gyereksarok is. Ceruzák, filcek, kifestők, játékos feladatok, olló, papír, ez mind a kicsiket várja majd. Még ez is alakul, mert lesz a falon letörölhető tapéta két okból is. Az egyik, hogy ha a gyermek keze megszaladna a papírról a fal irányába, ne okozzon fejtörést eltüntetni a kis művész munkáit,

 a másik pedig az, hogy erre tudom majd felragasztgatni a gyermek falmatricákat. Hát nem édesek? 3D matricák, hogy még otthonosabban érezzék magukat a kis lurkók.

 Már találtam klassz szőnyeget az asztalka és a székek alá, fel van írva a holnapi teendők listájára a beszerzése, csak még mérnem kell, hogy mekkorát vágassak.


Várom a hétvégét, mert reményeim szerint szinte minden a helyére kerül. 

Hamarosan jelentkezem a lakás többi részének bemutatásával, hátha kedvet kapsz majd eljönni egy pár éjszakára!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése