2016-12-18

Hypoxi tréner + Freeman sárgabarack hidratáló arcradír zselé a tiszta arcbőrért

Ma +1 játékkal folytatódik a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat, mert ahogy ígértem, Karácsonyig minden nap kerül kisorsolásra egy-egy ajándék 6 napon keresztül.
 
Emlékszel még a Hypoxi trénerről írt tapasztalataimról? Azóta egy kis változáson estek át a szoknyák, amit fel kell húzni a gépre, és sokkal hatékonyabb lett az edzés.

Most 1 alkalmas Hypoxi tréner használatot nyerhetsz a Buli Női Fitnessbe a popó és comb feszességéért, és hozzá egy Freeman sárgabarack hidratáló arcradír zselét az arc tiszta bőréért



Játssz velem ezért a nyereményért is!
 
1.) Kedveld a facebookon Riadorma nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról ezt a játékfelhívás bejegyzést, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem. Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-) És tudod még mit nem látok? Ha csak az ismerőseid között osztod meg.

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 19. hétfő este 21,00 óráig tart. Aztán sorsolás, és ajándékozás.
 
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése