2016-10-14

Paradicsomban pácolt pulykamell salátával és karfiolrizzsel


Guszta ugye? S tudod milyen egyszerű elkészíteni?

Pár szelet pulykahúst befűszereztem mexikói füstölt paradicsomporral, ami csak paradicsmport, fokhagymaport, chiliport, borsot, fűszerköményt és oregánót tartalmaz, sót nem. Ilyet tudsz venni a legközelebbi helyi termékek vásárán a szolnoki Agóránál, de használhatsz bármilyen más fűszert.

Pár napig pácoltam a húsokat, majd egy serpenyőben egy kis olajon megsütöttem.

Míg a husi sült, összedobtam a salátát. Két marék salátakeverék (lollo bionda, lollo rosso, rucola, madársaláta, bébispenót), vagy amilyet éppen kapsz,
sárga, piros, és zöld húsú paprika, répa, uborka feldarabolva,
pár szem koktélparadicsom és egy kis brokkolicsíra, s jól összekeverem a hozzávalókat.

A megsült husihoz a saláta és az előző este elkészült karfiolrizs tökéletes köret.
Ugye tényleg egyszerű? Hidd el, finom is, és tökéletes része a C9 programnak

Jó étvágyat!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése