2016-03-20

Batyus hús




Ez a nagyon egyszerű recept anyukámtól származik. Szerintem elnyeri a tetszéseteket :-)

Hozzávalók:
 
10 db csirke felsőcomb (vagy amit te szeretsz)
Fűszerkeverék
20 db bacon szalonna
3-4 db paradicsom
4 paprika
Alufólia



A csirkecombokat jól fűszerezed be, a paradicsomokat karikázd fel, a paprikát szeleteld fel, az alufóliából pedig szakíts 10 akkora darabot, hogy félbehajtva is be tudd majd csomagolni a combot a zöldségekkel.


Vedd elő az első fóliadarabot. Hajtsd félbe, tegyél rá egy combot, 


majd két félbehajtott bacon szalonnát, hogy befedje a combot, 


majd 2 szelet paradicsomot és 1 szelet paprikát, 

végül csomagold be jól a husit. 


Eszerint készítsd el a többi combot is, majd tepsibe a kis batyukat. 


Előmelegített sütőben 150 fokon süsd a husit. 45 perc múlva vedd ki a tepsit a batyukkal, egyet-kettőt csomagolj ki, hogy meg tudd nézni, hogy puha-e már a hús. Ha még nem puha, vissza a sütőbe, ha már puha, akkor nyisd ki az összes batyu száját, 

és úgy tedd vissza a sütőbe, hogy egy kicsit megsüljön a szalonna, paradicsom, paprika.








 Jó étvágyat!

Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha elkészítetted, írd meg hogy sikerült, ha van egy jó recepted, küldd el!

Jó főzőcskézést!

Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése