2016-04-04

XVIII. Szolnoki utazás kiállítás 2016. április 15-16. és Otthon és Kert Expo 2016. április 15-17.

Idén is megrendezésre kerül az utazás kiállítás, immár a XVIII. Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban 2016. április 15-én és 16-án. Ezzel egy időben tekinthető meg az Otthon és
Kert Expo azzal, hogy ez még vasárnap is megtekinthető lesz.



A kiállítás díszvendége a Tiszazug, JNSZ megye déli tájegysége. Megismerhetik az Észak-magyarországi, Tisza-tavi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Nyugat-dunántúli és Balatoni régiók turisztikai információs irodái, utazási szolgáltatói ajánlatait. Helyi termelők és kézműves kiállítók kínálják portékáikat, megkóstolhatják az „Alföld Szíve Ízeit”, például a hungarikumnak felterjesztett szolnoki gulyást és az új gulyáspogácsát is.
Az Aba-Novák Agóra Utazás Kiállításának kísérő rendezvénye az első szolnoki Otthon és Kert Expo. Április 15-17. között szeretnénk bemutatni, hogyan tehetjük otthonunkat olyan meghitt, kreatív, kellemes hellyé, ahová jó hazatérni. Lakberendezési és kertépítési ötleteket kínálunk, szakértőink tanácsadással segítik a látogatókat.
Célunk a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, azon vállalkozások, gyártók, forgalmazók, cégek bemutatása, melyek nívós termékeikkel, szolgáltatásaikkal iránymutatók az építkezés, felújítás, lakberendezés, belsőépítészet, kertrendezés terén. A rendezvény otthont ad az ötletek, dekorációk, lehetőségek és stílusok széles skálájának a hagyományostól a formabontóig.
A turisztika iránt érdeklődők pénteken és szombaton tekinthetik meg a belföldi és külföldi üdülési ajánlatokat, míg az Otthon és Kert Expo vendégeit vasárnap is várják a kiállítók.


http://www.szolnoktersegiprogramok.hu/18-szolnoki-utazas-kiallitas-es-vasar-otthon-es-kert-expo-2337.html

Jó nézelődést, ötletgyűjtést nyaralásra, lakásotok otthonosabbá tételére, kertetek rendezésére!

Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése