2016-11-25

Tetesept - Anti-stress fürdősó

Ahogy közeledik az év vége, vannak szakmák, ahol ilyenkor kezd csak igazán beindulni a hajtás. Ilyen a kereskedelem például, hisz már javában tartanak a bevásárlások az ünnepekre, mindenki hajkurássza a megfelelő ajándékot. A vendéglátás, is ide tartozik, hisz a nagy jövés-menésben, a készülődésben könnyebben elcsábulunk egy finom ételre vagy italra, miután tövig lejártuk lábainkat. 

Sorolhatnám még  de igazából nem kell a szomszédba mennem érte, hisz nézzük csak a sajátomat, a könyvelést. A héten szavazták meg a jövő évi adóváltozásokat, lassan majd nek megjelennyomtatásban, jönnek az év végi előadások, melyeken fel lehet készülni az új jogszabályokból, hogy át tudjuk adni a munkaadónknak, ügyfeleknek a tudnivalókat, majd át kell nézni, hogy milyen változásbejelentési kötelezettségek lehetnek az utolsó hónapban, zárás a feltöltéshez úgy, hogy már december 20-án meg tudd mondani a főnöknek, hogy mi lesz jövő májusban a számok vége, s azért még matekolj, hogy az ünnepi asztalra is jusson a dolgozóknak úgy, hogy a vezetés ne érezze, hogy mélyen a zsebükbe kellett nyúlni, tehát válaszd ki a legolcsóbb formáját a juttatásoknak...... s persze ezek mellett törődj magaddal és a családoddal is. 

Sokszor nehéz. Valahogy elmaradt az esti pohár borocska a nehéz napok végén és már cigit sem vettem hónapok óta, még arra az esetre sem, hogy ha a lányokkal kimozdulnánk. Maradt egy jó fürdő, még akár nyáron is, de a hűvösebb időkben aztán pláne szeretem. Tökéletes választás a fárasztó és kimerítő munka után a Tetesept Anti-stress fürdősója.


 Az én dobozom már üres. Gondolhatod, nem véletlen :-D
Anti-Stress
fürdősó
ásványi anyagokban gazdag tengeri só 100%-ig természetes illóolajokkal
  • Citromfű
  • Levendula
  • Rozmaring
  • Fenyőtű
Segíti a kikapcsolódást, ellazítja a testet és az elmét.
természetes, gyorsan oldódó tengeri sóból
900g 12 fürdéshez elengendő
felnőttek és 3 év feletti gyermekek számára.

Tetesept fürdőadalékok az alábbi lelőhelyeken találhatók meg:
 Jó kikapcsolódást!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése