2016-11-23

Kneipp - Jókedvre derítő habfürdője

Az esték egyre hidegebbek, jól esik a fárasztó nap végén bebújni a kádba, és egy kis home wellnessre időt szánni, s elmerülni a habokban. Bemutatok pár jó kis terméket, amiket használtam, használok. Kezdjük a Kneipp - Jókedv aroma habfürdőjével.

Imádom az illatát, bele tudnék harapni egy finom, lédús gyümölcsbe. A maracuja ízét nagyon szeretem a rostos üdítőkben, jégkrémben, ebben a habfürdőben pedig az illata, hát valami csoda.

Nekem még ez a kopottas flakon volt a fürdőben eredeti felirattal,


de lehet te már így találod meg az üzletekben. Én a Müllerben vettem, ott számos változatát megtalálhatod.

S hogy mit ír a Kneipp a saját termékéről?

Aromatizált habfürdő maracujával és grapefruittal. Gyengéden ápol, és hosszan habzik. Természetes éterikus maracuja- és grapefruitolaj kivonata vidám, egzotikus gyümölcsös illatot képez, ami felüdülést nyújt és mosolyt varázsol az Ön arcára. Élvezze a boldogság gondtalan pillanatát! Az üde gyümölcsös illat, az intenzív szín és a hosszantartó hab összjátéka a fürdést az érzékek teljes élményévé varázsolja.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.
Alkalmazás: Öntsön habfürdőt a zárókupakba a jelzésig és adja a 36-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. A zárókupakot használat után mossa ki. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, az aromafürdőt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény habfürdőt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki és a visszamaradt habfürdőt távolítsuk el. Kb. 8 teljes fürdőhöz elegendő.
A termék előnyei:
  • természetes éterikus maracuja- és grapefruit kivonattal
  • egzotikus gyümölcsös illat, intenzív szín
  • hosszantartó hab
  • vidámságot, felüdülést nyújt

Jó pihenést a fürdőben, s legyen csudajó a kedved a fürdőzés végére!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése