Hozzávalók:
Marhaszeletek
Hússzeletenként : 1-2 teáskanál mustár. 3-4 rozmaringlevél, 1-2 bacon
pár darab hegyes húspálca
olaj
A hússzeleteket két zacskó között kiklopfoltam (így minden tiszta marad, nem lesz húsos, véres) ,
megkentem mustárral, rátettem a rozmaringleveleket,
majd a bacont,
és felgöngyöltem a hússzeleteket.
A felgöngyölt húst felszeleteltem, és átszúrtam a hegyes pálcákkal, mint a sasliknál,
majd a kiolajozott tepsibe tettem. Egy kis rozmaringgal még megtűzdeltem,
majd lefóliázva puhára sütöttem 150 fokos sütőben. ,
s végül tejszínes krumplival tálaltam.
A göngyölgetés utáni szeletelést leszámítva nagyon egyszerű.
Jó étvágyat!
Marcsika
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése