2016-07-26

Mustáros rozmaringos baconos marhatekercs



Hozzávalók:

Marhaszeletek
Hússzeletenként : 1-2 teáskanál mustár. 3-4 rozmaringlevél, 1-2 bacon
pár darab hegyes húspálca
olaj

A hússzeleteket két zacskó között kiklopfoltam (így minden tiszta marad, nem lesz húsos, véres) ,


megkentem mustárral, rátettem a rozmaringleveleket,

majd a bacont,

és felgöngyöltem a hússzeleteket. 


A felgöngyölt húst felszeleteltem, és átszúrtam a hegyes pálcákkal, mint a sasliknál,


 majd a kiolajozott tepsibe tettem. Egy kis rozmaringgal még megtűzdeltem,

majd lefóliázva puhára sütöttem 150 fokos sütőben. ,





 s végül tejszínes krumplival tálaltam.



A göngyölgetés utáni szeletelést leszámítva nagyon egyszerű.

Jó étvágyat!

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése