2016-12-20

Neked is jól jönne a háztartásban egy csomag papíráru?

Még ma is folytatódik a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat. 

Az ünnepekre való készülődésben gyorsabban fogy minden papíráru a háztartásban. Mit szólnál egy kis utánpótláshoz? Van ebben a csomagban 2 nagy guriga papírtörlő, egy 10 tekercses egészségügyi papír, 2 tekercs alufólia, szalvéta, mosogatószer és folyékony szappan, egy töredéke annak amit az Alföldi Papír 91 Kft. forgalmaz a háztartásban szükséges termékek közül, és még kisebb része a cég teljes palettájának.
 
Holnap bemutatom Neked kicsit jobban ezt a céget, mert azt gondolom, lehet akad akinek jól jön egy papírárut otthonra vagy a munkahelyre házhoz szállító partner.
 
 

Addig is, játssz velem ezért a nyereményért!
 
1.) Kedveld a facebookon Riadorma nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról ezt a játékfelhívás bejegyzést, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem. Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-) És tudod még mit nem látok? Ha csak az ismerőseid között osztod meg.

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 21. szerda este 21,00 óráig tart. Aztán sorsolás, és ajándékozás.
 
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése