2016-12-19

Gymstick ajándékkártya Johnson's aloe vera testápoló olajjal

Folytatódjon ma is Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat. 

Az ünnepek után jól fog jönni egy kis mocorgás. Mondjuk egy kis gymstick. Mit szólnál ehhez az ajándékkártyához egy alkalom gymstick órára Dömölki Ildikóhoz Szolnokon a squash klubban (ha még nem voltál, az első alkalom ingyenes, így már kétszer mehetsz az ajándékkártyával együtt), és egy aloe verás testápoló olajhoz saját magad vagy gyermeked számára?
 


Játssz velem ezért a nyereményért is!
 
1.) Kedveld a facebookon Riadorma nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról ezt a játékfelhívás bejegyzést, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem. Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-) És tudod még mit nem látok? Ha csak az ismerőseid között osztod meg.

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 20. kedd este 21,00 óráig tart. Aztán sorsolás, és ajándékozás.
 
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése