2016-12-08

Nyerj 3 alkalmas jóga bérletet oktatómhoz Pirók Zsolthoz

Folytatódjon a Születésnaptól - Karácsonyig nyeremény- és játéksorozat. 
Nem véletlenül írtam a jógáról. Már akkor tudtam, hogy lesz a nyeremények között egy 3 alkalmas jóga bérlet oktatómhoz, Pirók Zsolthoz.
Tehát ha jársz jógázni, vagy nem, de már próbáltad,esetleg nem próbáltad, de érdekel, akkor itt a remek lehetőség, hogy tiéd legyen a bérlet. Zsolt Újszászon és Szolnokon tart órákat, a pontos helyszínek, időpontok, árak a jógáról szóló első írásomban megtalálod.


Játssz velem ezért a nyereményért is!
1.) Kedveld a facebookon Riadorma  nevű oldalam, és oszd meg Riadorma oldaláról az ismerőseid között a játékfelhívás bejegyzését, ha szívesen magadénak tudnád az aktuális nyereményt. Sajnos, ha a blogoldalon kattintasz a facebook megosztásra, azt nem látom. Ha más megosztását osztod meg, azt sem.Ja, és attól, hogy beírod, hogy osztva, még nincs megosztva :-)

2. ) Ha nem vagy a facebookon (vagy növelnéd esélyeid), akkor oszd meg mailben ismerőseiddel a blogoldal ajándék-játék bejegyzését úgy, hogy a blog is legyen a címzettek között (marcsikablog@gmail.com), hogy tudjam, hogy részt vettél a játékban.
Minden alkalommal pontosan feltüntetésre kerül a nyeremény, amiért csak kedvelni, kedvelni, osztani vagy mailezni kell.

Ez a játék 2016. december 10. szombat 20,00 óráig tart. Aztán sorsolás.
Sok szerencsét!

Bodor Marcsi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése