2017-03-01

Étterem hét 2017. március 13. és 19. között

Mi az Étterem Hét?


 

2017. március 13. és 19. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!
Az éttermek 60%-a mindössze 3.300 Ft-ért, 40%-a pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt (szervízdíjjal együtt!).
A Prémium menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros színű, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.

Több mint 120 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 90 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg!
Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.
Az asztalfoglalás nagyon egyszerűen online módosítható, illetve ha nem tud mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén online törölhető.
A módosítás és törlés az asztalfoglalást visszaigazoló e-mailben, illetve az Étterem Hét weboldalának főoldaláról is elérhető.

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket. Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az "Étterem keresése" gombra.
A legördülő étteremlistában válassza ki az Önnek legszimpatikusabb éttermet az étterem nevére kattintva. Ezután a bejövő 'étterem adatlap' bal oldalán találhatja meg az adott étterem 3 fogásos menüajánlatát.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.


Jó étvágyat!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése