2016-09-17

Szavazz rám és nyerj Te is!

Szép jó reggelt!
 Már többször írtam egy blogversenyről, hogy elhatároztam magam, segítséget kértem, első hét után dobogós voltam, s most megint majd kiugrok a bőrömből, mert még mindig ott vagyok. Annyi mindenről tudnék írni, rengeteg gondolat, mondanivaló, történet, elképzelés kavarog a fejemben, tervek, álmok, célok amik megvalósításra várnak amiket meg szeretnék osztani veletek, s ígérem, bárhogyan is alakul a blogverseny, ahogy időm engedi ugyanúgy írok tovább azoknak akik szívesen olvastok.

Addig is arra kérlek, hogy még segíts, szavazz rám ha eddigi rövidke pályafutásom alatt találtál már nálam egy jó receptet, egy klassz útibeszámolót amitől te is kedvet kaptál ellátogatni egy helyre,  egy jó szakmai témát, vagy csak mert egyszerűen kedvelsz.

A szavazataitokat 2016. szeptember 26. 9:00-ig tudjátok leadni!

A szavazók között kisorsolnak egy Allianz ajándékcsomagot. A nyertest a sorsolást követően emailben fogják értesíteni.

Még mindig  három kategóriában szavazhatsz rám az http://www.allianzblogverseny.hu/ oldalon.
1. Szakértő - nem  politikai
 2. Gasztro
3. Utazás
A szavazás menete:

 Kiválasztod a Szakértő -  nem politikai téglalapot, rákattintasz, majd feldobja a versenyző blogokat, s ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 

Válaszd a másik kategóriában is szavazok sort, és felkínálja a többi kategóriát. Jöhet a gasztro kiválasztása, ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 

Válaszd a másik kategóriában is szavazok sort, és felkínálja a többi kategóriát. Jöhet az utazás kiválasztása, ott van közöttük Bodor Mária blogoldala, ahol rákattintasz a szavazok téglalapra, s már át is írja a rendszer, hogy ez a legjobb, kap egy pipát, majd alul felkínálja, hogy másik kategóriában is szavazok vagy tovább. 

Ha még van kedved másokra is szavazni a többi kategóriában, akkor válaszd a  másik kategóriában is szavazok sort, ha nincs, akkor menj a tovább gombra.

Itt kiválaszthatod, hogy facebookkal vagy e-mail címmel, s ha kitöltötted a kért adatokat regisztrál a rendszer, majd ezt követően a regisztrálás véglegesítéséhez megerősítő linket küldenek az általad megadott e-mail címre, és kérik, hogy postafiókodba belépve, a megküldött linkre kattintva erősítsd meg regisztrációdat.
Egyes levelező rendszerekben a megerősítő mail spam mappába is kerülhet, ezért ellenőrizd azt is, (gmail használatakor lehetséges, hogy a spam mappa a „beérkező levelek” alatt, a „Továbbiak”-ra kattintva jelenik meg), illetve a „Közösségi” és „Promóció” füleket is

 A szavazás email címhez kötött, egy email címmel egyszer fogadja el a szavazást a rendszer, de ugyanazokkal az adatokkal több email címről is lehet szavazni, de a lényeg, hogy az email címedre érkező levélben meg kell erősítened a szavazást a levélben található linkre kattintva.

Kérlek, oszd meg ismerőseid között is ezt a felhívást, ha úgy érzed, hogy még így is segítenél.
Köszönöm a segítséget!

Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése