2016-05-05

Glamour gardróbfrissítés

AZ, AMI NEKED RÉGI, MÁSNAK ÚJ!

Szabadulj meg a már nem viselt, de másoknak még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől, és légy azon szerencsések egyike, akik egyenként 100 000 forintot* nyernek!Szerezd be jelképes összegért a számodra izgalmas darabokat a ruhacsereberén, melynek bevételét jótékony célra fordítjuk.

A ruhagyűjtő zsákot a GLAMOUR magazin májusi számában találod. Gyűjtsd össze ebbe a megunt ruháidat, vágd ki a magazin 40. oldalán található nevezési lapot és mellékeld a csomaghoz, amit akár ingyenesen eljuttathatsz hozzánk.

Május 19-én, 20-án és 21-én keresd a GLAMOUR popup üzletét a WESTEND City Center Millennium udvarán! Csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton pedig 10-től 20 óráig várunk.

Mindegy, hogy régi vagy új ruha: fantasztikusan illatozik majd a LENOR UNSTOPPABLES illatgyöngyökkel

Ha az is fontos számodra, hogy a ruhacsereberén felajánlott darabjaid és az ott szerzett kincseid hosszan tartóan illatozzanak, használd a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket, amelyeket a mosógép dobjába kell adagolni, még a mosás elején, hogy a ruháid száradáskor, sőt viseléskor is egyre illatosabbak legyenek. A különleges illatgyöngyök fokozatosan, akár 12 héten át tartó tárolásig is kirobbanóan frissen tartják a ruháidat. Attól függően pedig, hogy mennyi illatgyöngyöt adagolsz a ruháidhoz, az illat intenzitását is befolyásolhatod. Hát nem fantasztikus? 

 http://glamouronline.hu/gardrobfrissites/ 

 http://www.foxpost.hu/

 Marcsika

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése