2015-12-01

Köszöntelek!


Kedves barátaim, ismerőseim, s mindenki, aki majd olvassa a blogom!

Olyan sokan vagytok, akik kedvesek nekem, s néha úgy érzem, nincs elég időnk egymásra. Ez az egyik ok, amiért úgy döntöttem, blogírásba kezdek. Itt megoszthatom veletek a (nem csak) hétköznapi történéseket, a gondolataimat, mindent ami számomra fontos, s amik között talán ti is találtok olyat, ami nektek is érdekes, hasznos lehet. 

Már egy ideje foglalkoztatott, hogy jó lenne ezt az oldalt létrehozni. Rengeteg dolog kavargott a fejemben, hogy mennyi mindenről írhatnék, s az is eszembe jutott, hogy ha olvassátok az írásaimat, nektek is sok ötletetek, jó tanácsotok lenne, amit itt egy helyen összegyűjthetnénk. Mire gondolok? Sütés-főzés, háztartási praktikák, babavárás, gyermeknevelés, kapcsolatok, utazás, olvasás, színház, mozi, koncertek, sport, szépség, egészség, életmód, hobbi, s még sorolhatnám. 

Ahány ember, annyi gondolat, vélemény, ezekkel kapcsolatban. Mikor baráti összejövetelek vannak, sokszor elhangzanak másoktól olyan dolgok, amiket szeretnénk megjegyezni, hogy a későbbiekben hasznosíthassunk, de túl sok az információ, így ez képtelenség. Mennyivel jobb lenne, ha ezeket leírnánk, s bármikor visszakereshetnénk. 
Most, hogy elérkezett a 2015-ös év utolsó hónapjának első napja, úgy gondoltam, itt az ideje belevágni. 

Remélem tetszik nektek ez az elképzelés, s olvasni fogjátok az írásokat, kommentáljátok azokat, és megosztjátok saját tapasztalataitokat! 

Szeretettel, 

Marcsika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése