2019-01-09

2019. az új év

Kedves Olvasóm, 

Elkezdődött hát 2019., az új év. Mit vársz, mit remélsz ettől az évtől? 

Én nagy lendülettel kezdtem neki. Az előző év végén már nagyon fáradt voltam, elegem volt mindenből és mindenkiből, nem volt időm semmire, már csak a munka és a kapkodás, nem találtam a helyem sehol, úgy éreztem nem kellek sehova, ezért mennék mindegy hova, hogy ne legyek egyedül, hogy csak menekülnék.... és ekkor kaptam egy mailt az egyik légitársaságtól az aktuális akciókról, s megléptem. 

Vettem egy repülőjegyet, és mentem oda, ahol úgy éreztem talán várnak, talán jó lesz, talán változik valami, talán..... és így is lett. 

Feltöltődve, vidáman, boldogan, elégedetten érkeztem haza, hátrahagyva az előző évben mindent, ami már szükségtelen. Tele vagyok új tervekkel, vágyakkal, és ami a legfontosabb, hálával, reménnyel, energiával. Másképp látom magam, az embereket körülöttem, a világot... 

Nem biztos, hogy minden ennek az egy hétnek köszönhető, de sokat jelentett, mert most minden kicsit más lett. Másképp gondolom, hogy ki a fontos, mi a fontos, mennyire érdekel ki mit gondol..... ahogy telnek az évek, telik az idő, épp ideje volt, hogy úgy érezzem, az új év új életet hozhat :-) 

Kívánok neked hasonlókat! 

Nagy László: Adjon az Isten 


Adjon az Isten 
szerencsét, 
szerelmet, forró 
kemencét, 
üres vékámba 
gabonát, 
árva kezembe 
parolát, 
lámpámba lángot, 
ne kelljen 
korán az ágyra hevernem, 
kérdésre választ 
ő küldjön, 
hogy hitem széjjel 
ne dűljön, 
adjon az Isten 
fényeket, 
temetők helyett 
életet - 
nekem a kérés 
nagy szégyen, 
adjon úgyis, ha 
nem kérem. 


Kívánok nagyon boldog, minden álmot valóra váltó új évet mindenkinek!

Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése