2017-02-05

Cserkeszőlő - Nelson söröző és grillterasz

Ha elmegyünk nyaralni, vagy csak pár napra pihenni, akkor van az úgy, hogy nem fűlik a kedvünk ahhoz, hogy főzőcskézzünk, és szívesen ülünk be egy kiadós reggelire, hogy jól induljon a nap, egy finom ebédre, hogy erőt gyűjtsünk estig a kiránduláshoz, fürdőzéshez, vagy egy ízletes vacsorára, ahol megbeszélhetjük a napi dolgokat, a másnapi terveket, és minden egyebet. Mióta sűrűbben vezet az út Cserkeszőlőbe a Riadorma Apartman végett, egy korábban nem ismert hely lett az állandó célpont  éhség esetére, mégpedig a Nelson Söröző & Grillterasz a fürdő szomszédságában. A hely sok finomságot kínál, és már számosat kóstoltam közülük.

Vannak itt levesek, tészták, saláták. A ajtleves, nagyon finom.
Carbonara penne szintén,
Carbonara penne
 tonhal saláta is megvolt, 
Tonhal saláta

de az étlap ezen oldaláról, és mostanában egyébként is a nagy kedvenc, a Caesar saláta. Olyan, hogy eszed, és már úgy érzed tele a pocak, de még eszed, eszed. Nem tudom meddig tart ez a nagy szerelem, de imádom. Isteni.
Caesar saláta ***** :-)


Ha pizzára éheznél, azt is találsz, nagyon finomakat. A Caesar saláta előtt az első nagy szerelem a Nelsonban a füstös pizza volt. Hogy ne érezze magát dobva, ha rendelünk valamit az Apartmanhoz, akkor a választás rá szokott esni.


Nem találtál még fogadhoz valót? Inkább ennél egy hamburgert? Választék van itt abból is. Mivel kéred? Hamburgerhússal, vaslapon sütött csirkemellel, esetleg vagy sült tarjával? Rád bízom :-)







Ha még mindig nem találtál fogadhoz valót, akkor van még itt wrap vagy tortilla,
de ha már túl vagy mindenen, csak egy kis desszertet kívánnál, akkor jókor érkezel, jut valami finomság. Én már több félét kóstoltam. Mindig olyan kis szépek a kis pohárkákban, és úgy kínálgatják magukat, hogy egyél meg, egyél meg, esélyed sincs ellenállni.





Szóval, ha Cserkeszőlőben jársz, szállj meg a Riadorma Apartmanban és egyél valami finomat a Nelsonban :-)
Jó étvágyat!

Bodor Marcsi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése