2017-11-29

Csalókra hívja fel a figyelmet a SPAR Magyarország Kft.

Kedves Olvasóim!

Ezt ma találtam a SPAR oldalán:


Közlemény

Tisztelt Vásárlóink!
 
Tudomásunkra jutott, miszerint ismeretlen személyek visszaélve a SPAR nevével nyugdíjasok közötti nyereményakciókat kommunikálnak, melyek során vásárlókat a lakásukban keresnek fel, ajándékcsomagot ígérnek, amelynek átadásáért és kiszállításáért készpénzt kérnek a vásárlóktól.
Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nem szervezett nyereménysorsolásos játékot nyugdíjas korú személyek között, továbbá a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. soha nem hirdet úgy nyereményjátékot, hogy a nyeremény átvételéért külön fizetnie kellene a nyertesnek.
Értesültünk továbbá olyan esetről is, mely során ismeretlen telefonszámról kerestek fel személyeket mobiltelefon szolgáltatóra hivatkozva és egy SMS-kód elküldéséért cserébe 15.000 Ft-os vásárlási utalványt ígértek, mely a SPAR áruházaiban is beváltható. Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nem szervez ilyen jellegű nyereményjátékot, a nyereményjátékainkban résztvevőkkel e-mailen és postai úton tartjuk a kapcsolatot.
Kérjük, legyenek körültekintőek, mert csalás áldozatai lehetnek. Amennyiben a fentiekhez hasonló ajánlattal keresik meg Önöket, kérjük, hogy tegyenek feljelentést az illetékes rendőrkapitányságon.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


Figyeljünk egymásra és idősebb hozzátartozóinkra!
Bodor Marcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése